Egy házas férfi lehet Szabó Zsófi új, dúsgazdag szerelme

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Egyre jobban terjed a pletyka, miszerint Szabó Zsófi újra szerelmes. Választottja egy szír milliárdos, akinek állítólag családja is van.
Vágólapra másolva!

Danny DeVito hasonmásaként emlegették többen azt a szír férfit, akit a pletykák szerint Szabó Zsófival van együtt. Állítólag a volt sorozatszínésznőt gyengéd szálak fűzik egy meglehetősen alacsony, szír származású, idősebb üzletemberhez. A nagyvállalkozó nem mellesleg a Hublot nevű luxusóra magyarországi márkaboltjában is érdekelt.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

"Szabó Zsófi Danny DeVito szír hasonmásával randizik külföldön.

A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a „paparazzo", akit állítólag az idősödő, pocakos úr kért fel. Ő büszkén vállalná Zsófit, viszont Zsófi nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön kettejük kapcsolata" – olvasható a Redditen.

Szintén a neten terjedt el az a kép, ami még 2022 októberében készült Zsófiról egy partin. A Hublot svájci luxusóramárka egyik nívós rendezvényén pózol, egy gyönyörű panorámával büszkélkedő, budai szórakozóhelyen. Egy közös kép erejéig össze is állt a családos mágnással. Jóllehet, nem kettesben kapták őket lencsevégre, ugyanis a Hublot vezérigazgatója, Ricardo Guadalupe is szerepel a felvételen.

A Bors megtalálta a férfit, aki a Bassam Abouwatfa nevet kapta, és Damaszkuszban született a Közel-Keleten, Szíriában. A férfiről annyit tudni, hogy 1960 óta foglalkozik drága karórákkal és luxusékszerekkel, a legmagasabb minőséget képviseli Szíriában, ám egy ideje már Svájcban él. Bassam adatlapja bővelkedik a házasságáról árulkodó fotókban. Némi böngészés után az is kiderült, hogy a férfi 2015-ben vezette oltár elé választottját, Victoriát, aki több gyermekkel is megajándékozta. Ám egy kommentelő szerint az is elképzelhető, hogy Bassam már nincs is együtt a feleségével, de ezt nem kommunikálják.