Megjelent a Mandoki Soulmates legújabb kislemeze

Leslie_Mandoki Leslie Mandoki (70), aufgenommen in den Red Rock Studios in Tutzing am Starnberger See.
Leslie Mandoki
Vágólapra másolva!
Csütörtökön megjelent a Mandoki Soulmates legújabb kislemeze, ami a Devil's Encyclopedia nevet viseli.
Vágólapra másolva!

A zenekar tagjainak összesen 35 Grammy-díjuk van és harminc éve dolgoznak az angol progresszív rock és az amerikai fusion jazz művészi ötvözésén - írja a Tények.

A banda idén 30 éves jubileumot ünnepel.

Tavaly december 2-án jelent meg a Magyar Képek nevű albumuk, ami hatalmas sikereket ért el. Leslie utoljára 25 évvel ezelőtt alkotott magyar nyelven, de úgy érzete, újra eljött az ideje annak, hogy visszatérjen anyanyelvéhez.

Legújabb kislemezük esetében is remélik, hogy rengeteg emberhez eljut majd, a „when words fail, music speaks", azaz

jelmondattal megosztott szerzemény látványvilága a háborút veszi alapul és azt, mennyire fontos az, hogy az emberek a viszontagságos időkben is a béke megteremtésére törekedjenek, ehhez azonban harmónia kell és kitartás.

Leslie Mandoki zenei múltja lenyűgöző, nemrégiben a Focus.de jelentetett meg egy, szinte az egész életpályáját összefoglaló cikket, melyben a zenész életének olyan meghatározó mozzanatairól írnak, mint amikor együtt dolgozott Lionel Richie-vel, vagy éppen a szintén világhírű Phil Collins mellett pózol, a sztárok sorából pedig nem maradhat ki Quincy Jones, Bobby Kimball, Chris Thompson, vagy éppen Udo Lindenberg.

A Mandoki Soulmates augusztus 18-án 19 órától a Bazilika előtti téren ad majd ingyenes koncertet az államalapítás ünnepének tiszteletére.

Bízunk benne, hogy a koncertünkkel felejthetetlen... mi több "felhőtlen" estét kínálhatunk a közönségünknek és mindannyian hosszú ideig őrizhetjük szívünkben és emlékezetükben ezeket a pillanatokat

-mondta Leslie.