Gazdag Dánielék állíthatják meg a csúcsformában focizó Lionel Messit

Lionel Messi, Inter Miami
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - AUGUST 11: Lionel Messi #10 of Inter Miami CF celebrates after scoring a goal in the second half during the Leagues Cup 2023 quarterfinals match between Charlotte FC and Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on August 11, 2023 in Fort Lauderdale, Florida. Hector Vivas/Getty Images/AFP (Photo by Hector Vivas / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak- és közép-amerikai csapatok versenysorozatában, a Ligák Kupájában Lionel Messi vezérletével megint nyert és továbbjutott az Inter Miami, amely az elődöntőben a magyar válogatott Gazdag Dániel klubjával, a Philadelphia Union együttesével találkozik majd.

A Ligák Kupájában már négygólos Gazdag Dániel ugyan kisebb sérülés miatt kihagyta a mexikói Querétaro elleni találkozót, de csapata 2-1-re nyert, így az elődöntőben a David Beckham társtulajdonában lévő Inter Miamival találkozik majd.

A Lionel Messit, Sergio Busquetset és Jordi Albát foglalkoztató együttes 4-0-ra győzött a Charlotte ellen, a hétszeres aranylabdás csapata negyedik gólját lőtte.

Messi bombaformában van, ötödik meccsén már a nyolcadik gólját szerezte új klubjában, ezzel vezeti a sorozat góllövőlistáját.

Az Inter Miami az elődöntőben tehát a Philadelphia Union csapatával küzd meg a döntőbe jutásért, és Gazdag Dániel, aki addigra minden bizonnyal felépül kisebb sérüléséből, pályára léphet minden idők egyik legjobb játékosa ellen.