Megszólalt a kisfiát elvesztő magyar énekesnő

Mulatós Kata
Mulatós Kata
Vágólapra másolva!
Mulatós Kata a legszörnyűbb dolgot élte át, ami egy szülővel történhet: kisfia, Mikike meghalt. Az énekesnőnek vissza kellett térnie a színpadra, hiszen ez a munkája, néhány követője azonban rosszindulatú kommentekkel kezdte el zaklatni közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Mikike egy orvosi műhiba miatt sérült, ágyban fekvő beteg lett – olvasható a Bors oldalán. Családja mindent megtett érte, imádták őt, megoldották a 24 órás felügyeletét. Nemrég azonban a kisfiú tüdőgyulladást kapott, nem élte túl.

Anya sose feled, mindig itt vagy a szívemben drága gyerekem" – írta közösségi oldalán az édesanya. Néhány követőnek azonban ez nem volt elég, bántani kezdték a szörnyű fájdalma közepette is küzdő, dolgozó édesanyát. "Senkinek nem kívánom ezt a gyötrődést, fájdalmat, hogy minden pillanatban azt kérdezem magamtól, mit tehettem volna másképp, hogy még életben legyen? Mindig azt terveztem már kiskoromban is, hogy ha nagy leszek, sok gyerekem lesz és végtelenül boldog voltam, amikor Isten ajándékaként megszületett ötödikként Mikike" - mondta a Ripostnak az édesanya, hozzátette, ő és többi gyereke is mindig mindent megtett a kisfiúért.

A világ legboldogabb kisfiává akartam tenni, testvéreivel mindent meg is tettünk, sokszor erőnkön felül, hogy így is legyen. Akkor is, amikor egyedül maradtam és a fellépések után későn értem haza, akkor utána keltem hajnalban, hogy ellássam. És most a halála után azzal szembesülök, hogy beszólnak: milyen anya vagy te? Fellépsz? Mosolyogsz a kamerába? Üljél otthon feketében és gyászolj... Belefáradtam, hogy miközben szétrobbantja szívemet, lelkemet a fájdalom, még ezzel bántanak. Énekesnő vagyok, nekem ez a hivatásom, szórakoztatom az embereket. Nem hagyom cserben a közönséget, a lekötött fellépéseket hogyan mondanám le? Ráadásul bármilyen mély a gyászom, ez a bevételi forrásom, miből tartom el a kilenc éves kisfiamat, magamat, a lakást, az ételt miből fizetném? Igen mosolygok, de a mosolyom mögött ott a végtelen fájdalom. Akik eljönnek, azért jönnek, hogy mulassanak" - magyarázta a szomorú énekesnő, aki köszönetet mondott együttérző követőinek. "Ezúton is köszönöm a rajongóimnak, akik mellettem állnak és el akartak jönni Mikike búcsúztatására, de ahogy életében is, mindig mi, a családja voltunk mellette, úgy a gyászban is összekapaszkodtunk. Nem akartunk megsérteni senkit, de így is remegve mentünk a kriptához, ahol örök nyugalomba helyezték, ahol már nem fáj neki semmi!"