Halálra gázolta egy metró a rendőrök elől menekülő férfit Londonban

Brit rendőrautó, rendőrautó, Egyesült Királyság, illusztráció
A police car on an emergency call races along Bloomsbury Way in London, England, on May 20, 2020. British Prime Minister Boris Johnson today announced that the UK would have its contact tracing system operational from next month, when the country is also set to move to the next phase of its emergence lockdown. A further 363 covid-19 deaths were meanwhile reported today by the UK's Department of Health and Social Care, bringing the total to 35,704. (Photo by David Cliff/NurPhoto) (Photo by David Cliff / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy férfi karambolozott autójával, majd gyalogosan próbált elmenekülni a rendőrök elől, mielőtt elütötte őt egy metrószerelvény.
Vágólapra másolva!

Hétfőn este a londoni rendőrök próbáltak megállítani egy autót a Shepherd's Bush közelében lévő Du Cane Roadon, mielőtt összeütközött egy másik autóval.

A gyanúsan viselkedő kocsi utasai futva akartak elmenekülni a helyszínről. Egyikük az East Acton metróállomás közelében a síneken rohant a rendőrök elől, majd az elhaladó metró elütötte.

A nyomozók még dolgoznak az áldozat személyazonosságának megállapításán.

A londoni rendőrség szóvivője elmondta, hogy hétfőn este 20:35 körül a járőröző rendőrök megpróbáltak megállítani egy autót. Azonban a sofőr nem állt meg, és ezt követően összeütközött egy másik autóval - írta a Guardian.

- közölte a szóvivő.