Már alig lehet felismerni Berki Mazsit - kép

Berki Mazsi
Berki Mazsi megmutatta, hogyan néz ki a szájfeltöltés után
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi a kislánya születése óta megszállotan foglalkozik a külsejével, de egyre kevésbé hasonlít önmagára. Az utóbbi időben nagyon lefogyott, több plasztikai műtéten is átesett, emiatt sok kritikát is kapott, de őt ez nem érdekli, nem tud leállni a szépészeti bevatakozásokkal.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi férje, Berki Krisztián halála óta rengeteg változáson ment keresztül. Ebben közrejátszik gazdag barátja is, aki elhalmozza pénzzel és drága ajándékokkal. A luxuséletet élő özvegyre szinte már rá sem ismerni, hiszen nagyon lefogyott, folyamatosan edz és több plasztikai műtéten is átesett. Ezenkívül póthajat is visel, ami egyre hosszabb, sőt már egyre szőkébb is, így már egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára.

Szinte már egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára, egyre vékonyabb, szőkébb és valószínűleg plasztikafüggő is Forrás: Berki Mazsi Instagram

Sokan dícsérik Berki Mazsi megújult külsejét, de rengeteg kritikát is kap a fogyása, az egyre több plasztikázása, de luxuséletvitelével való dicsekvése miatt is. Az özvegyet ezek egyáltalán nem érdeklik, szemmel láthatólag jól érzi magát a bőrében. Most elismerte, hogy valóban szőke hajszínre váltott és azt is, hogy folyamatosan tölteti a száját.

Ezzel sok anya egyet tud érteni, és bizony ugyanennyien nem. Az elmúlt évben nem igazán meséltem Nektek a magánéletemről, hogy min mentem keresztül testileg és lelkileg, de szeptembertől sort kerítek rá..." - írta a hozzászólások között Berki Mazsi arra, hogy többen is megjegyezték, kezd túlzásokba esni.

Elismerte, hogy plasztikáztatott. Szája miatt sokan támadták, szerinte csak azért feltűnő, mert a képen friss a beavatkozás eredménye Forrás: Berki Mazsi