Újabb bizarr képek kerültek elő a "Loch Ness-i szörnyről"

Twilight view of Urquhart Castle and Loch Ness, Highlands, Scotland, United Kingdom, Europe photography colour colour image COLOR color image HORIZONTAL horizontal image outdoors outside dusk nobody no one no-one travel travel destination travel destinati
Twilight view of Urquhart Castle and Loch Ness, Highlands, Scotland, United Kingdom, Europe
Vágólapra másolva!
Egy nő hozta nyilvánosságra a képeit, aki korábban félt megmutatni ezeket. A fotókért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Az 51 éves Chie Kelly egy nagy angolnaszerű lényt örökített meg, amely lassan forog, mozog a felszínen, mielőtt eltűnt a víz alatt. Annyira megdöbbentette, amit 2018 augusztusában nyaralás közben látott, hogy félt attól, hogy kinevetik, így nem mutatta meg a sajtónak a fotókat. A napokban viszont nagy Nessie-keresés zajlott a tónál, vérszemet kapott, így elővette a fotókat.

Az Urquhart kastély, mögött a Loch Ness Forrás: robertharding/Karol Kozlowski/Karol Kozlowski

"Mindig is hittem abban, hogy van valami a Loch Nessben. Van ott valami szokatlan, de nem tudom, mi az. Amit láttam, úgy nézett ki, mint egy kígyó. Határozottan egy élőlény volt, mozgott. Először azon tűnődtem, vajon vidra vagy egy vidrapár vagy egy fóka volt-e, de nem láttuk a fejét, és soha többé nem jött fel levegőért. Furcsa mozgást végzett a felszínen. Nem hallottunk semmilyen hangot, a felszín alatt pedig furcsa árnyak voltak" - mondta.

A fotókat megtartotta magának, míg össze nem futott Steve Felthammel, ismert Nessie-vadásszal, aki állítólag nagyon lelkes lett a képek láttán, és azt állította, nem látott még ilyen izgalmas fotókat a lényről. A képekért lapozzon!