Csuti reagált a lánykérésről szóló hírekre

Sudár Bianka
Vágólapra másolva!
Nemrég írtunk róla, a követők meg voltak győződve arról, hogy Csuti megkérte barátnője, Sudár Bianka kezét. Kiderült azonban, eljegyzésről szó sem volt, a fitneszmodellnek egyszerűen van egy jegygyűrűhöz hasonló gyűrűje. Kulcsár Edina volt férje most arról beszélt, mikor teszi fel a nagy kérdést Sudár Biankának.
Vágólapra másolva!

Csuti úgy fogalmazott a TV2 Mokka című műsorában, nem szerették volna megviccelni az újságírókat. Ez egy ártatlan történet volt, hiszen éppen akkor készített egy felvételt párjáról, amikor ő azt a bizonyos gyűrűt felvette. A riporter azonban nem hagyta annyiban a dolgot, megkérdezte, mikor kerülhet sor az eljegyzésre.

– mondta nevetve az üzletember, aki bevallotta, valójában nincs napirenden náluk a téma. Egyszerűen örülnek egymásnak a fitneszmodellel, akit élete szerelmének gondol.

Forrás: Sudár Bianka/Instagram

"Nagyon szerelmes vagyok, igen, efelől nincsen kétségem. Arról nem beszélünk, hogy ennek mikor kell megtörténni, meg hogyan kéne megtörténni. Mi arról beszélünk, hogy mennyire jól érezzük magunkat egymással. Arról beszélünk, amikről beszélni kell" – magyarázta Csuti. Hozzátette, párjának fenekestől felfordult az ő érkezésével az élete, és ehhez igazodniuk kellett. Nagyon örül annak, hogy adtak teret egymásnak, és mind a ketten kompromisszumkészek. Ami a Dancing with the Starsos szereplését illeti, Sudár Bianka támogatta őt.

– mondta őszintén Kulcsár Edina volt férje, aki igyekszik odafigyelni arra, hogy „ne feszítse túl a húrt".