Halálos baleset történt Kisújszállásnál

Kisújszállás, 2023. szeptember 21. Ütközésben összetört járművek a 4-es főúton Kisújszállás külterületén 2023. szeptember 21-én. A balesetben egy Karcag felé tartó személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött a vele szemben haladó kisteherautóval. A személygépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg utasa életveszélyes, valamint a kisbusz két utasa könnyű sérülést szenvedett. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Egy férfi meghalt, hárman pedig megsérültek, miután két jármű frontálisan ütközött a 4-es főúton Kisújszállás külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint a 6 óra előtt pár perccel történt balesetben

egy Karcag felé tartó autó eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött a vele szemben haladó kisbusszal.

Egy Karcag felé tartó autó eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött a vele szemben haladó kisteherautóval, az autó sofőrje a helyszínenmeghalt Forrás: MTI/Donka Ferenc

A baleset következtében az autó sofőrje a helyszínen meghalt, míg utasa életveszélyes, valamint a kisbusz két utasa könnyű sérülést szenvedett.

A balesetben a kisbusz két utasa könnyű sérülést szenvedet Forrás: MTI/Donka Ferenc

A helyszínelés idejére az értintett útszakaszt lezárták, a forgalmat Kisújszállás belterületére terelik - írták.