Robbantással fenyegetőzött egy férfi Kisbajcson

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy Kisbajcson élő férfi azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a házát. Mindezt egy nappal az esztergomi robbantás után tette, ahol egy kommandós meghalt. A rendőröknek a háza előtt sikerült elfogniuk a férfit.
Vágólapra másolva!

A rendőrséget szeptember 21-én 17 óra körül értesítették, hogy egy kisbajcsi férfi

azzal fenyegetőzik, hogy felrobbantja a házát.

A rendőrök azonnal kimentek a férfihoz és a háza előtt el is tudták fogni.

A férfit őrizetbe vették a rendőrök és közveszéllyel fenyegetés miatt eljárást indítottak ellene.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Esztergomban egy TEK-es meghalt

A kisbajcsi férfi mindössze egy nappal az esztergomi robbantás után fenyegetőzött azzal, hogy felrobbantja a házat. Ott egy férfi rendszeresen agresszívan viselkedett és többször is életveszélyesen fenyegette meg a rendőröket, valamint folyamatban volt ellene eljárás hivatalos személy elleni erőszak miatt.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A körözések ellenére nem ment be a rendőrségre, ezért az előélete miatt a TEK ment ki a házához. Egy túsztárgyaló 4,5 órán keresztül próbált beszélni a férfival de nem jutott eredményre, ezért a kommandósok be akartak hatolni a házba.

Azonban ahogy betörték az ajtót, a férfi egy flexszel belevágott egy gázpalacka, ami berobbant. A robbanásban egy kommandós meghalt, többen pedig súlyosan megsérültek.