NFL-játékossal hajtott el a meccsről a világhírű amerikai énekesnő - videó

Chicago Bears v Kansas City Chiefs GettyImageRank2 American Football - Sport USA Kansas City - Missouri Setting Photography Arrowhead Stadium Chicago Bears Kansas City Chiefs NFL Arts Culture and Entertainment Taylor Swift NFC North Match - Sport A-List C
KANSAS CITY, MISSOURI - SEPTEMBER 24: Taylor Swift is seen during a game between the Chicago Bears and the Kansas City Chiefs at GEHA Field at Arrowhead Stadium on September 24, 2023 in Kansas City, Missouri. Jason Hanna/Getty Images/AFP (Photo by Jason Hanna / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Hetek óta pletykálnak arról Amerikában, hogy egy párt alkot a Kansas City Chiefs játékosa, Travis Kelce, valamint az amerikai énekes szupersztár, Taylor Swift.

Az amerikai csapat legutóbbi meccsén ott volt az énekesnő, aki a Chicago Bears ellen 41-10-re megnyert meccsen a Kelce család páholyából nézte végig a találkozót, együtt szurkolt az anyukával, Donnával.

A 33 éves énekesnő jó hatással lehet az amerikaifocistára, aki remekül játszott, egy touchdown is került a neve mellé.

Taylor Swift nagyon szurkolt a Kansas Citynek Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Jason Hanna

A meccs után közösen távoztak a fiatalok a stadionból, akik már hetek óta ismerkednek egymással. Kelce korábban arról beszélt, hogy járt az énekesnő koncertjén, de nem tudtak beszélgetni egymással. ezért megadta neki a számát és kérte, hogy ő is nézze meg őt élőben, hogy kiderüljön, ki tud nagyobb bulit csapni a Chiefs arénájában.

Együtt távozott Kelce és Swift: