Ezt tervezi most az életével az RTL Klub alkoholista, gyerekverő színésze

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Mint korábban mi is írtuk, Molnár Gusztáv 265 nap után távozhatott az elvonóról, melyről utólag bevallotta, hogy megmentette az életét. A bukott színésznek teljesen tönkrement a magánélete, felesége elhagyta, előző házasságából született gyerekét nem láthatja, sőt, karrierjének sem kedvezett ez az időszak. Molnár igyekszik talpra állni, most elmondta, milyen tervei vannak a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztáv két jó barátjának köszönhetően vehetett részt a szigorú kezelésen, melyet a komlói rehabilitációs központban kapott. Bár hosszú időt töltött benn, ma már mégsem bánja, mert elismerte, ha akkor nem vonul be, mára már nem élne.

Az alkoholista színész elmondása szerint többen is megkeresték már, azóta, hogy elhagyta a rehabot azért, hogy a segítségét, tanácsát kérjék a hozzá hasnoló problémával küszködők. Molnár azt állítja, hogy volt, hogy az utcán is megállították, de elsősorban leveleket kap hozzátartozóktól vagy szenvedélybetegektől.

Számomra is szokatlan, de példaképként tekintenek rám, segítséget kérnek. Lehetek bármilyen elfoglalt, mindegyik levélre, megkeresésre válaszolok, sőt, a levélírók telefonszámát is el szoktam kérni, amivel alaposan meglepem őket. Olyan is előfordult már, hogy személyesen is találkoztam valakivel, annyira megragadott a története. Ilyenkor igyekszem megosztani a tapasztalataimat, és azt sem titkolom, milyen nehézségeken mentem keresztül" - magyarázta a Borsnak Molnár Gusztáv, aki most úgy érzi, hogy erőt adhat másoknak, ezért azon is elgondolkodott, hogy a színészeten túl valamilyen segítői pályát választ magának.