Köllő Babettnél töltötte az éjszakát a Sztárban Sztár leszek! egy korábbi szereplője

Sztárban Sztár leszek!, TV2, műsor, televízió, tv, tévé, interjúnap, 2023.10.03., Köllő Babett,
Vágólapra másolva!
Hamarosan indul a Sztárban sztár leszek!, a TV2 zenés produkciója már élő adásokkal jelentkezik. Köllő Babett az egyik a négy mester közül, aki, mint mondta, nagyon nehezen viseli, ha valakit haza kell küldenie. 
Vágólapra másolva!

Köllő Babett arról beszélt a Borsnak, nagyon nehezen éli meg, hogy rajta múlik emberek sorsa.

Nagyon nehéz, megterhelő mások sorsáról dönteni, hiszen rajtam múlik, ki az, aki lehetőséget kap arra, hogy megismerje őt egy egész ország. Ez óriási felelősség. Több versenyző is van, akiket szívesen vittem volna most is tovább, de el kellett tőlük búcsúznom. Lelkileg ez nagyon megterhelő egy olyan típusú embernek, mint én. Szerencsére a férjemmel és a lányommal, Millával ezeket át tudom beszélni, ő is egy nagyon érzékeny csajszi. Neki panaszolom el, ha valami nem stimmel, ha nem érzem jól magam a bőrömben" – mondta a TV2 sztárja, akinek Nagy Alexa mellett Szentmártoni Norman, Csonka Mike és a jóképű Tasi Dávid került a csapatába.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Köllő Babett elárulta, fantasztikus a kapcsolata a korábbi versenyzőivel, tartják a kapcsolatot.

Vele azóta is nagyon jóban vagyok, a múltkor például nálunk is aludt, bandáztunk egyet. Ez mindkettőnknek nagyon jól esett, valóban nagyon fontosnak tartom, hogy akkor is tudjam, mi történik velük, amikor már Mesterként nem fogom a kezüket" – magyarázta a mester.