Meztelenül érkezett, ruhában távozott egy betörő egy amerikai lakásból

Vágólapra másolva!
Meztelenül tört be egy férfi egy egyesült államokbeli lakásba. Igen éhes lehetett, mert első dolga az volt, hogy átkutatta a konyhát, ahol kekszet és muffinokat tömött magába, majd miután jól lakott, fölment az emeletre, ahol a lakók aludtak, majd miután magához vett egy pénztárcát, néhány kocsikulcsot, és ruhát is szerzett magának, elhajtott a helyszínről a tulajdonos autójával.
Vágólapra másolva!

Az Utah-ban élő Lynn Collier nem hitt a szemének, amikor kedd reggel a lakásában lévő biztonsági kamera felvételén egy hívatlan vendéggel szembesült, aki éjjel járt nála, teljesen meztelenül. A férfi hajnali fél 4 körül jelent meg a teraszon, majd

betört a lakásba, és fosztogatni kezdte a konyhaszekrényeket, majd befalt néhány aprósüteményt és muffint, mielőtt értékek után kezdett volna kutatni.

A videón az is látható, ahogyan a férfi besurran a fürdőszobába, amely közvetlenül a hálószoba mellett van, ahol Lynn és felesége aludtak.

- mondta a férfi.

Fél óra múlva az idegen férfi magához vett egy pénztárcát, egy csekkfüzetet, és néhány kocsikulcsot, majd távozott a lakásból.

Addigra ruhát is szerzett magának: egy pólót, egy rövidnadrágot, egy cipőt, és egy baseball-sapkát viselt, amiket a lakásból lopott.

A draperi rendőrök Lynn autójában találtak rá a férfira, amivel a betörést követően elhajtott a helyszínről.

A tolvajt letartóztatták, jelenleg börtönben van.

Forrás: Daily Star