Elkelt Sylvester Stallone Los Angeles-i lovas tanyája

Sylvester Stallone, Creed premier, London, 2016
Vágólapra másolva!
Sylvester Stallone eladta a Los Angeles-i Hidden Hills őrzött közösségében található lovastanyáját John Fogerty-nek. A Creedence Clearwater Revival frontembere 17.2 millió dollárt fizetett a mesés ingatlanért. 
Vágólapra másolva!

A Creedence Clearwater Revival frontembere számára ez egy nagyon jó vétel lehetett, még ha a 17 millió dollár hatalmas összegnek tűnik is. Stallone nem sokáig birtokolta az ingatlant, mielőtt piacra dobta volna, és szinte semmilyen felújítást nem végeztetett el benne. 2022 februárjában 18,15 millió dollárt fizetett érte, és kevesebb mint egy évvel később, decemberben már el is kezdte árulni 22,5 millió dolláros kikiáltási áron.

Sylvester Stallone Forrás: AFP/Leon Neal

A több mint kéthektáros ingatlan egy zsákutca végén épült, és jellemzése szerint

Az ex-Stallone ranch a környék legeldugottabb birtoka, amelyen egy nagy főépület, egy különálló vendégház, egy szabadtéri konyha, medence és spa, egy négyautós garázs, tűzrakóhelyes társalgó, egy hatalmas lóistálló, lovarda, borospince és bio zöldségeskert is található.

A 930 négyzetméter alapterületű birtok főépületét világos belső terekkel, gerendás mennyezettel és túlméretezett ablakokkal látták el. A belső helyiségek közül kiemelkedik a boltíves mennyezettel és tetőablakokkal ellátott nagyszoba, a kandallós étkező, a Wolf és Sub-Zero csúcsminőségű készülékekkel felszerelt konyha, a kivetítős médiaszoba és a tükörfalú tornaterem.

A saját erkéllyel rendelkező emeleti lakosztályból pedig pazar kilátás nyílik a birtokra és a medencére.

Forrás: Robbreport.com