Vajon ezen a felvételen a legendás Nagyláb látható? - videó

nagylábú, bigfoot, jeti
A nagylábú Észak-Amerika állítólagos szörnyetege, melynek létezését lábnyomán kívül semmiféle fizikai bizonyíték nem támasztja alá
Vágólapra másolva!
Többen kételkednek, mások bizonyító erejű felvételnek tekintik. Az eddigi legtisztább felvétel készült, amin sokak szerint a legendás Nagyláb látható.
Vágólapra másolva!

Egy új videón az állítólagos mitikus lény Coloradóban látható, amint egy állítólagos Nagyláb átsétál egy kanyonon, mielőtt leguggol és megpihen. Ezt vette videóra egy turista. Vajon az igazi Nagyláb van a felvételen vagy egy újabb bonyolult hoax része a felvétel? Érdemes megmézni:

Eredetileg Shannon Parker Facebook-felhasználó töltötte fel a videót. Október 8-án a Durango és Silverton vasútvonalon utazott, útitársával, Stetson Tylerrel. Megpróbálták kitalálni, mit látnak – de rájöttek, hogy a felvételek alapján ez lehet az igazi Nagyláb.

Valójában a klip több mint 1,6 millió megtekintést ért el a Twitteren – annak ellenére, hogy az eredeti videót csak 84 kedvelték. Egy rajongó a Twitteren ezt írta:

Egy másik felhasználó azt állította, hogy az új videó a legerősebb bizonyíték a hírhedt Patterson-Gimlin klip óta – amely a 60-as években került a címlapokra.

(Forrás: Unilad)