Meghalt Suzanne Somers

Suzanne Somers (Sommers)
Vágólapra másolva!
Vasárnap reggel meghalt Suzanne Somers amerikai színésznő, aki hétfőn ünnepelte volna a 77. születésnapját.
Vágólapra másolva!

„Suzanne Somers október 15-én békésen halt meg otthonában a kora reggeli órákban. Több mint 23 éven keresztül küzdött a mellrák egy agresszív formájával. Suzanne-t szerető férje, Alan, fia, Bruce és a közvetlen családja vette körül, akik azért gyűltek össze, hogy október 16-án megünnepeljék a 77. születésnapját. Ehelyett a rendkívüli életét ünneplik majd, és szeretnének köszönetet mondani rajongói és követői millióinak, akik nagyon szerették őt" – áll a színésznő családja nevében megosztott közleményben.

Suzanne Somers idén nyáron osztotta meg rajongóival, hogy húsz év után a melldaganata ismét kiújult.

"Mint tudjátok, két évtizeddel ezelőtt volt mellrákom, amely időről időre újra felbukkan, de én továbbra is legyőzöm. A legjobb alternatív és hagyományos kezeléseket alkalmaztam a leküzdésére. Ez nem új terület számomra. Tudom, hogy fel kell venni a harci felszerelésemet, de én harcos vagyok" – írta akkor az Instagram-oldalán az Egyről a kettőre című sorozat sztárja.

Ügynöke, R. Couri Hay elárulta, hogy Suzanne Somers temetésére a héten kerül sor szűk családi körben,

novemberben pedig nyilvános megemlékezést tartanak.

Suzanne Somers 1946. október 16-án született a kaliforniai San Brunóban. Színészi karrierje az 1960-as évek végén kezdődött, majd az 1977-es Three's Company című szituációs komédia Chrissy Snow-jaként országszerte ismert lett. 1991-től 1997-ig a a Step by Step című sorozatban a háromgyerekes wisconsini anyukát, Carolt alakította, aki szerepe szerint a Dallas Bobbyjaként ismert Patrick Duffy által alakított, szintén háromgyerekes Frankkel házasodott össze. A sorozat Magyarországon is népszerű lett, miután 1996-ban az HBO műsorra tűzte sorozatot Egyről a kettőre címen.

De Somers íróként is népszerű volt, élete során több mint 25 könyvet írt az egészséges életmód témakörében, amelyek közül több is bestseller lett. A színésznőt a férje és 57 éves fia, Bruce mellett, a mostohagyermekei, Stephen és Leslie, valamint hat unokája gyászolja - írja a Blikk.