A rejtélyes sziget, és a titok, ami mögötte van, többé már nem titok

Volvo, tó, Ottawa, sziget
Vágólapra másolva!
Egy elhagyott Volvo jelent meg egy aprócska, távoli szigeten, amelyet egy 11.5 méter mély tó vesz körül - és a Google térképén is látható. 
Vágólapra másolva!

Szenzációs felvételek árasztották el a közösségi platformokat egy teljesen átlagos, ezüst színű Volvo szedánról, ami az Illonois állambeli Chicago melletti Ottawában található tavon egy aprócska szigeten magányosan és elhagyatottan parkol.

Egy Volvo a Volvo-szigeten Forrás: YouTube/Santos Chronicles

Az autó 2015 óta már a Google térképén is látható, de állítólag 2012 óta pihen ezen a helyen. A sasszemű Kevin Rault akkor tette a szokatlan felfedezést, amikor Ottawában keresgélt a Goggle-on. Nem ez az egyetlen furcsaság, amit a Google térképén megörökített. Az Origo összegyűjtött néhány vicces jelenetet, ami szintén felfedezhető a keresőmotor térképén.

Információk szerint az autót a sziget tulajdonosa, Scott Mann titokban helyezte el ott, azóta hívják a picike területet Volvo szigetnek.

A férfi egy verseny keretében szerette volna megtudni, hogy hányan jönnek rá arra, hogyan került oda az autó.

Erről azonban végül letett, mert rájött, hogy esetleg gyerekek is beneveznének a játékba, számukra azonban a mély tó veszélyes lehet.

Mann felbérelt egy vontatót, ami elszállította a Volvo-t a szigetre, majd egy kotrógép segítségével eltakarították a felesleges földet onnan, hogy valóban úgy tűnhessen, mintha az autó egy szigeten lenne.

Annak ellenére, hogy több mint egy évtizede a szigeten rekedt, az autó úgy tűnik, jó állapotban van, nincs jele rozsdásodásnak vagy vízkárosodásnak.

Forrás: Sun Online