Eladó Nagy-Britannia legkisebb és legolcsóbb ingatlana

Harlech, Nagy-Britannia
Harlech egy tengerparti üdülőhely és közösség Gwyneddben, Észak-Walesben
Vágólapra másolva!
30.000 fontért (13 millió forintért) eladó a szokatlan és furcsa jelzőkkel illetett legkisebb és legolcsóbb ingatlan Nagy-Britanniában.
Vágólapra másolva!

A "szokatlan és furcsa" 30.000 fontért kínált házikó egy híres walesi várra néz, és 1841-ből származik, így tökéletes nyaralóház - de a vevőnek rengeteg munkát kell végeznie, ha majd itt is szeretne élni.

Harlech egy tengerparti üdülőhely és közösség Gwyneddben, Észak-Walesben Forrás: Wikipedia

A "Bryn Tirion" nevű, II. fokozatú Harlechben található ingatlanból csodálatos a kilátás a város középkori tornyára, a Cardigan-öbölre, a Harlech-várra és a Snowdonia-hegységre. A Tom Parry ingatlanügynökök szerint ilyen kínálat csak egyszer adódik az életben.

A Harlech-i vár légifelvétele Forrás: Wikipedia

A vételi ügynökök úgy jellemzik az ingatlant, mint egy "furcsa, kompakt gyöngyszemet és egy csodálatos lehetőséget arra, hogy egy üres vászonból kreatívan dolgozzunk". Azt mondják, hogy az otthonban megvan a lehetőség, hogy "egyedülálló nyaralóház", "a legszokatlanabb kis munkahely" legyen, vagy csak egy "hely, ahol kikapcsolódhatunk és feltöltődhetünk a mindennapoktól távol".

A Pen Dref és a Rehoboth kápolnához vezető út kereszteződésénél, a domboldalon álló házikót az 1990-es években új tetővel látták el. De még mindig sok vele a tennivaló, mert a második emelet nagy része mára a belső falakkal együtt elpusztult. Így tehát a falba épített ház felújítása hatalmas projekt lesz annak, aki bevállalja és megveszi azt.

Az ingatlant jelent a Tom Parry weboldalán hirdetik, ahol a leírás szerint az: "a történelmi nevezeteségekkel, és természeti szépségekkel átszőtt Harlech szívében található, és ennek a varázslatos tengerparti városnak a varázsa veszi körül. Híres kastélyával, a Snowdonia Nemzeti Parkra nyíló lélegzetelállító kilátással és a lenyűgöző homokos strandok könnyű elérhetőségével Harlech egyedülálló hátteret kínál ennek az apró, szeszélyes menedékhelynek a felújítási projektjéhez."

Forrás:Mirror