Sztárok, akik szerepeltek a Jóbarátokban, de már nem élnek

Beverly Garland
Beverly Garland a Jóbarátok egy epizódjában szerepelt, mint Monica nagynénje
Vágólapra másolva!
Nemrég sokkolta a nyilvánosságot Matthey Perry halálhíre, aki 54 éves korában, október 28-án halt meg Los Angeles-i otthonában. A Jóbarátok főszereplői közül ő az első, aki már nem él, de mellékszereplők és vendégsztárok közül többen is vannak, akik már nincsenek közöttünk. Összeszedtünk közülük néhány színészt, akik egy-egy jelenet vagy epizód erejéig feltűntek a népszerű sorozatban.
Vágólapra másolva!

Robin Williams

Az amerikai színész Billy Crystallal együtt szerepelt a népszerű sorozatban, a Jóbarátokban. Egy olyan férfit játszott, akit megcsalt a felesége, mint kiderült, pont a barátjával, akinek ezt elpanaszolta. Zseniális alakításával, ha csak pár percre is, de megnevettette a nézőket és a szereplőket.

Az Oscar-díjas színész 2014. augusztus 11-én halt meg, asszisztense találta meg egy övre felakasztva. A világsztárt depresszióval kezelték, de alkohol- és drogproblémái is voltak. Anyagi gondokkal küszködött, állítólag többször beszélt arról, hogy olyan szerepeket is el kellett vállalnia, amiket amúgy nem szeretett volna. Súlyos demenciában szenvedett, derül ki a színész Robin című életrajzából, amit Dave Itzkoff írt.

Robin Williams is hasonló problémákkal küzdött élete során, mint a nemrég meghalt Matthew Perry Forrás: Getty Images via AFP/2009 Getty Images/Kevork Djansezian

Beverly Garland

Az amerikai színésznő 1926. október 17-én született. Játékfilmekben kisebb szerepeket kapott, viszont kis költségvetésű akció- és tudományos-fantasztikus filmekben játszott főszerepet. Televíziós sorozatokban nagyon sokat foglalkoztatták, ő volt például Barbara Harper Douglas a My Three Sons című sitcom utolsó éveiben.

A Jóbarátokban Iris nénit, Monica nagynénjét játszotta, aki megtanítja a lányokat pókerezni.

Beverly Garland a Jóbarátok egy epizódjában szerepelt, mint Monica nagynénje Forrás: Origo

A színésznő 1951-ben ment hozzá Richard Garland színészhez, habár két évvel később elváltak, megtartotta férje nevét. 1999-ben meghalt következő férje, a 39 éves Filmore Crank üzletember, akivel két közös gyerekük született. Beverly Garland ezután színészi munkája mellett a néhai férje által épített és róla elnevezett szálloda működésén dolgozott hatalmas lelkesedéssel.

2008. december 5-én, 82 évesen halt meg.

Nem sokkal később arról szóltak a hírek, hogy Beverly Garland volt Észak-Hollywood tiszteletbeli polgármestere az egyéb hivatalos pozíciókban betöltött szerepe mellett.

A cikk folytatásáért lapozzon!