Egy gyorséttermi blokk buktatta le a dílerpárost

Vágólapra másolva!
Elfogtak két drogdílert, miután a rendőrség a Nando's éttermi blokkja alapján a nyomukra bukkant. A két húszéves fiatal, Harry Newey és Emmanuel Kolapo-Ogundele azzal vonták magukra a rendőrök figyelmét, hogy ezüstszínű Audi A3-asukkal száguldozni kezdtek. 
Vágólapra másolva!

A rendőrség követte az Audi-t, az üldözés során az autó összetört, a sofőr pedig gyalog menekült el a helyszínről. Az autóban egy dobozt találtak, amely 22 kis műanyag zacskó kokaint tartalmazott, becsült értéke 1100 font (fél millió forint).

A kábítószer melletti táska tele volt forró Nando's ételekkel.

A rendőrök ezután felkeresték a közeli Nando's éttermet, és átnézték a térfigyelő kamerák felvételeit, ahol láttak egy férfit, akire illik az Audi vezetőjének személyleírása. A rendőrök nem sokkal később letartóztatták.

Kokain és kannabisz is előkerült, a lakásán tartott házkutatást követően pedig további kábítószereket találtak.

Társát, Kolapo-Ogundele-t később tartóztatták le, miután a rendőrök járőrözés közben rátaláltak Basingstoke Oakridge városrészben. A férfi biciklivel próbált elmenekülni, de végül egy közeli erdőnél elfogták - írta a Mirror.

Az üldözés során egy hátizsákot eldobott, amelyben további több, mint fél millió forint értékű kábítószer volt, valamint ugyanennyi készpénz, kannabisz, telefonok és egy machete.

A párost öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Mike Longmore, a Hampshire-i rendőrség nyomozója azt mondta, hogy a rendőrök mindent megtesznek azért, hogy városuk ne legyen droghálózatok célpontja.