Új SPAR szupermarket szolgálja a 15. kerületben élők kényelmét

Vágólapra másolva!
A SPAR Magyarország folyamatosan épít üzleteket, s modernizálja a régieket, Budapesten és vidéken is, hogy minél színvonalasabban elégíthesse ki a vevői igényeket. A 15. kerületben most egy volt autószalon helyén nyílt egy kívül-belül modern SPAR szupermarket. Rákospalota, Pestújhely, Újpalota lakóinak és a fővárosba érkezőknek is kényelmes bevásárlási lehetőséget jelent az 1,35 milliárd forintos beruházásból megépült SPAR szupermarket Budapesten, a Szentmihályi út 142. szám alatt.
Vágólapra másolva!
Forrás: SPAR

A vállalat ezzel nemcsak egy népes fővárosi kerület lakóinak kínál új bevásárlási lehetőséget, de életet lehel egy korábban már bezárt épületbe. Új funkciót kaptak a terek és környezettudatos módon épült egy modern áruház, amely teljeskörűen kiszolgálja a környékbeli családokat.

A Szentmihályi úton egy korábbi autószalon helyén modern, korszerű, a frissáru kínálatra nagy hangsúlyt helyező, 700 négyzetméteres eladóterű SPAR szupermarket nyílt, ahol teljesen átalakított és új bútorokkal berendezett eladótérben intézhetik bevásárlásaikat az üzletbe betérők. Az eladótérbe lépve a zöldségosztály fogadja a vevőket, majd a kényelmi termékekkel megtöltött hűtőpultból szendvicsek, kész saláták, egytálételek széles választékából válogathatnak. A bejárattal szemben található pékáru osztályon a hagyományos és a speciális táplálkozási igényeket is kielégítő, részben helyben sütött termékek kínálata sorakozik. Akár egy gyors ebédről, akár a családnak hazavitt vacsoráról legyen szó, az új SPAR áruházban meleg ételek, grillezett húsok és kolbászok széles kínálatából választhatnak a vásárlók. A friss csemege és hús termékekhez a kiszolgálópultban és a hűtőkben - előrecsomagoltan - is hozzájuthatnak a fogyasztók, ami kényelmes választási lehetőséget biztosít a gyors, várakozás nélküli vásárlásra. Innen a tej-, az italosztály, majd pedig a mirelit részleg érintésével vezet a bevásárlási kör a kasszasorig.

Forrás: SPAR

A környezetvédelmi szempontokra különösen odafigyelve a megújult áruházban LED világítás, és korszerű, szén-dioxid alapú hűtéstechnika gondoskodik a minél hatékonyabb és energiatakarékosabb világításról és hűtésről.

Az új SPAR szupermarket 24 dolgozónak jelent munkalehetőséget, miközben kényelmes bevásárlást biztosít a kerületben élőknek, és az északi országrészből a fővárosba érkezőknek nap mint nap.

Forrás: SPAR

Az áruház elérhetősége és nyitvatartása:
1154 Budapest, Szentmihályi út 142.
H-P: 6:30-21:00
Szo: 6:30-18:00
V: 8:00-15:00