Újabb botrány Manchesterben: megverte a barátnőjét a sztárjátékos testvére

fbl Horizontal DISAPPOINTED SHOUTING FOOTBALL HEADSHOT
Manchester United's English striker Marcus Rashford reacts after a missed chance during the English Premier League football match between Manchester United and Leeds United at Old Trafford in Manchester, north west England, on February 8, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Letartóztatták Miamiban a Manchester United focistájának, Marcus Rashfordnak a testvérét, miután bántalmazta a barátnőjét.

A 31 éves Dane Rashfordot, aki testvére ügynöke, Miamiban vették őrizetbe, ahol a barátnőjével Andrea Pocrnja nyaralt. A párnak, akiknek van egy 14 hónapos kislánya, állítólag magánéleti problémáik voltak.

Dane Rashford, a Manchster United focistának testvérem Forrás: danerashford@instagram

Dane Rashford, akinek 1,2 millió fontot érő villája van a cheshire-i Wilmslow-ban, két éjszakát töltött a Miami Dade megyei börtönben, mielőtt nővére, Chantelle kifizette az 1500 dolláros óvadékot.

A férfi ártatlannak vallotta magát a testi sértés vádjában, és november 27-én kell bíróság elé állnia.

A négycsillagos Kimpton Angler's Hotel szállodájának személyzete hívta a rendőrséget, amikor Andrea egy éjszakai szórakozás után véres orral sétált le a recepcióra. A rendőrségi jelentés szerint Dane azt mondta, hogy "átnézte az áldozat telefonját, és egy másik férfitól származó szöveges üzeneteket talált".

A jelentés hozzáteszi, hogy Andrea azt állította, hogy a férfi kétszer megütötte ököllel egy Uberben, amikor hajnali fél négykor visszamentek a szállodába.

A jelentés szerint a szobájukban egy másik összetűzésre is sor került, amikor Andrea megpróbálta megszerezni a wifi jelszavát, hogy letilthassa a telefonját.

Marcus Rashford idénye egyelőre borzalmasan alakul Forrás: AFP/Oli Scarff

Egy forrás a The Sunnak elmondta, hogy a Marcus Rashford, a Manchester United és az angol válogatott csatára teljesen összetört az október 20-i letartóztatás miatt.

Hangsúlyozták, hogy a 26 éves támadó nehéz időszakot él, hiszen az idei szezonban 15 meccsen csak egy gólt lőtt, ráadásul a magánélete sincs rendben, ugyanis szakított a menyasszonyával, Luciával.