Király Linda óriási átalakuláson ment át a Dancing with the Stars alatt

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Király Linda és Suti András duója esett ki az 5. adásban
Vágólapra másolva!
Bár a Dancing with the Stars véget ért Király Linda és párja, Suti András számára, a kapcsolatuk nem ér véget.
Vágólapra másolva!

"Jaj, nagyon jól vagyok, még akkor is nyilván nagyon fog hiányozni a műsor. De nem vicceltem, akkor, amikor azt mondtam, ez csak a kezdet, nem szabadulsz" - nézett Király Linda partnerére, Suti Andrásra, aki át is vette a szót: "Boldogok vagyunk, nem azért mert kiestünk, hanem mert olyan utat jártunk be, ami örömteli volt!"

Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnő hatalmas átalakuláson ment át az elmúlt hetekben. "Lelkitársak vagyunk, imádom! Nagyon sok a közös bennünk, egy hullámhosszon vagyunk, nagyon hasonló a humorérzékünk, nekem nagyon jót tett az ő! Tudtam már az első perctől, hogy kemény lesz vele, maximalista. De tudtam, hogy egy ilyen mesterre van szükségem, aki megmondja mi a helyzet, aki irányít! És András nagyon férfi! Az a jó, hogy nem tudunk egymásnak hazudni és nagyon jól tudjuk egymást motiválni. Más ember lettem! Rengeteget változtam, van önbizalmam, megszerettem magam, ez már egy másik Linda, a kiállásom is más!" - részletezte.

A tánc egy nagyon különleges dolog, olyan dolgokat tud előhozni, összehozza a fizikai és lelki dolgokat, ami által gyorsabban tud gyógyítani! Szóval a célom megvalósult és ez tényleg még csak a kezdet volt! Utálom ezt kimondani, de anyámnak igaza volt, évek óta mondogatta, hogy menjek el táncolni... Végre találtam egy edzésformát, amit élvezek csinálni és még a testem is változik tőle!

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Nyitott lenne egy új kapcsolatra

Az énekesnő nemcsak belsőleg, külsőleg is rengeteget változott. Kilóban nem mérte, de mindenhol sok-sok centi ment le róla, két ruhaméretet is fogyott.

De igen, most úgy érzem, készen állok, nyitott vagyok a szerelemre, mert magammal végre rendben vagyok!" - árulta el a Borsnak.