Válságba került Istenes Bence és Csobot Adél házassága

Istenes Bence és Csobot Adél
Vágólapra másolva!
Jó ideje pletykálják már, hogy Istenes Bence és Csobot Adél házassága a végéhez közeledik, hiszen a sok veszekedés, a műsorvezető túlzott féltékenysége szabályosan ellökte őket egymástól. Nem tagadták, hogy vannak  problémáik, de úgy tűnik, sikerül megmenteni a kapcsolatukat.
Vágólapra másolva!

Istenes Bence és Csobot Adél is csonka családban nőttek fel, így különösen fontos számukra, hogy a gyerekeik, a 7 éves Nátán és az 5 éves Ádin a szüleik mellett váljanak felnőtté. Sokat küzdöttek a kapcsolatukért, főleg akkor, amikor Csobot Adél a TV2 Dancing with the Stars című műsorában szerepelt, és a párja rettenetesen féltékeny volt rá.

Istenes Bence szörnyen féltékeny volt a TV2 műsora miatt Forrás: TV2

"Amikor tavaly Adél táncolt, én teljesen kivoltam. Olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben. Tudtam, hogy ez igazából nem a táncról és nem a táncpartneréről szól: ez rólam szól. Csak már olyan erősen nyomta az élet a szemembe, hogy ezzel neked dolgoznod kell.

És elkezdtem ezen nagyon határozottan dolgozni" - mondta később Istenes. Az El Caminón is járt, ami után teljesen más nézőpontból közelíti meg a kettejük szerelmét, mint korábban – erről szintén a saját beszélgetős internetes műsorában vallott.

"Rájöttem: ha ő jól érzi magát, az a nőiesség, amit belőle kivált, hozzám száll vissza. Úgymond én is kapok abból, ha ő jól érzi magát. Ha én őt engedem, nem visszafeszítem, és azt érzem, hogy akkor őt tartom meg, ha senki sem látja, senki nem ér hozzá, mert akkor az enyém. Hanem elkezded elengedni, hogy: Figyi, menj! Úgyis hozzám jössz haza... Ha hozzám jössz haza, akkor van meg igazán az a kötelék, és azt a nőiességed fogod ide visszahozni" - magyarázta.

Vidéken kezdenek új életet

Úgy tűnik, sikerült rendezniük kettejük kapcsolatát, amin mindketten rengeteget dolgoztak, de a nyilvánosság számára akkor vált egyértelművé, hogy szent a béke, amikor közösen bejelentették: vidékre, a Balaton-felvidékre költöznek.

Istenes Bence és Csobot Adél új életet kezdenek vidéken Forrás: Istenes Bence/Instagram

A közös házon és a gyermekeken túl a közös munka is összehozza őket, hiszen együtt dolgoznak az erősen felújítandó ingatlanon - írja a hot! magazin.