Nagy bejelentést tett a devizaváltásról a Gránit Bank

Devizaszámla és devizaváltási funkcióval bővül a Gránit Bank applikációja
Devizaszámla és devizaváltási funkcióval bővül a Gránit Bank applikációja
Vágólapra másolva!
A piacon legkedvezőbb árazással vezette be azonnali devizaváltási szolgáltatását mobilbanki applikációjában a Gránit Bank. Az új szolgáltatást az applikációban azonnal igényelhető és használható EUR és USD alapú devizakártya egészíti ki. Az új funkció bevezetéséhez kapcsolódva a mobilapplikációban a bankban már forintszámlával rendelkező ügyfelek három kattintással, az új ügyfelek pedig a forintszámla nyitással együtt egy szelfivel, vagy Videóbankon keresztül is kényelmesen nyithatnak devizaszámlát. A bank deviza értékajánlatát kedvező devizautalási díjak és a versenytársakhoz képest vonzó devizabetét-kamatok teszik teljes körűvé - tájékoztat arról közleményében a pénzintézet.
Vágólapra másolva!

Újabb innovatív funkciókkal bővült a Gránit Bank mobilalkalmazása, amelyben mostantól díjak és egyéb költségek nélkül kiemelten kedvező devizapiaci középárfolyamon lehet napközben (munkanapokon 9 és 17 óra között) devizát váltani EUR, USD, CHF és GBP devizanemű bankszámlákon. A váltáshoz magas ügyfélélményt nyújtó, látványos grafikonokon követhető a devizák árfolyamának napi és múltbéli alakulása, az appba épített kalkulátor pedig azonnal megmutatja a váltás utáni összeget.

A bank által jegyzett és 5 percenként frissített kedvezményes devizapiaci középárfolyamon havi 550 ezer forintig lehet munkaidőben devizát váltani,

ami kiemelkedő ajánlatnak számít nemcsak a hazai piacon, de külföldi fintech-ek ajánlatához képest is. Munkaidőn kívüli és a limitösszegen túli devizaváltáskor a Bank az aktuális - a piaci ajánlatokhoz képest ugyancsak kedvező - számlakonverziós árfolyamon vált, szintén díjmentesen.

A devizaváltáshoz – akcióban – év végéig díjmentes EUR és USD számla nyitható, amelyet a banknál már forintszámlával rendelkező ügyfelek az applikációban három kattintással megtehetnek, és azonnal használhatnak is.

Az új ügyfelek pedig a forintszámlával együtt nyithatnak devizaszámlát a bank mobilalkalmazásában egy szelfivel, vagy Videóbankon keresztül. Az EUR és USD számla mellé digitálisan elérhető, azonnal használható, és az első évben díjmentes devizakártya is igényelhető néhány kattintással.

- mondta Jendrolovics Péter a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági Divízió vezetője.

Devizaszámla és devizaváltási funkcióval bővül a Gránit Bank applikációja Forrás: Gránit Bank

„Egyrészt jön a téli külföldi utak szezonja, de emellett a Black Friday időszakban a - sokszor külföldi - webshopokban történő fizetési tranzakciók száma is ugrásszerűen nőni fog. Így azzal számolunk, hogy a kedvezményes középárfolyamon való devizaváltás a lakosság széles köre számára lesz vonzó megoldás. Az innovatív devizaszolgáltatásunkat kedvező értékajánlattal tettük teljessé, amely az app-ban való azonnali díjmentes devizaváltás és a digitálisan igényelhető és azonnal használható EUR és USD alapú devizakártyák mellett, vonzó devizabetéti kamatokat és csökkentett devizautalási díjakat is tartalmaz" – tette hozzá a vezérigazgató-helyettes.

Az App Store-ba belépve már mindenki számára elérhető az új alkalmazásverzió, az androidos eszközök esetében pedig fokozatosan frissül az új funkciókat tartalmazó verzióra - írja a bank közleményében.