Rendszeresen megerőszakolta a lányát egy tatabányai férfi

pedofil, gyerek, bántalmazás, erőszak, illusztráció
Little girl covers her face with hands and cries
Vágólapra másolva!
Egy férfi hosszú éveken keresztül, rendszeresen megerőszakolta a nevelt lányát Tatabányán. A kislány többször is kért segítséget az anyjától, de az asszony nem hitt neki, sőt, többször meg is verte.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő 2013-tól kezdve éltek élettársi kapcsolatban, közös gyerekük is született. Rajta kívül közösen nevelték a nő korábban, 2003-ban született lányát is.

Az apa 2014-től kezdve naponta megerőszakolta a nevelt lányát, aki akkor még nem volt 12 éves.

Előfordult, hogy akkor erőszakolta meg a kislányt, amikor éppen aludt, de 2016-tól kezdve már erőszakkal kényszerítette szexre, hogy letörje az ellenállását.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 snob/Shutterstock. No use without permission./Snob

Annak ellenére, hogy a férfi megtiltotta a lánynak, hogy bárkinek is beszéljen a történtekről,

a gyerek többször is elmondta az anyjának, segítséget is kért tőle, de ilyenkor az asszony nem hitt neki, sőt, meg is verte.

Ezenfelül az anya testileg és lelkileg is elhanyagolta a lányát, nem gondoskodott arról, hogy iskolába járjon. A szülők magatartása miatt a lány erkölcsi és érzelmi fejlődése sérült.

A bíróság a férfit szexuális erőszak miatt 11 év fegyházbüntetésre ítélte, az anyját kiskorú veszélyeztetése miatt 2 év börtönbüntetésre, aminek a végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette. Ezenfelül a férfit végleg eltiltották minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel léphetne kapcsolatba. Az ítélet fellebbezések miatt nem jogerős.

Az ügyészség a férfi büntetését helyben hagyta, a nő esetében azonban súlyosbítás miatt fellebbeztek.