Így válaszolt Brad Pitt, miután a fia a világ legnagyobb s*ggfejének nevezte

526951799 Square Horizontal
Actor Brad Pitt and his son Pax Jolie-Pitt arrive for the U.S. premiere of Universal Pictures "Unbroken," December 15, 2014 at the Dolby Theatre in Hollywood, California. AFP PHOTO / ROBYN BECK (Photo by ROBYN BECK / AFP)
Vágólapra másolva!
Brad Pitt helyett egyelőre egy közeli barátja reagált arra, hogy a világsztárt világklasszis s*ggfejnek nevezte a fia, Pax.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nyilvánosságra került egy 2020-as apák napi üzenet, amelyet Brad Pittnek szánt örökbe fogadott fia, az akkor 16 éves Pax – a posztja azonban nem egy szokványos köszöntés volt, hisz a fiú többek között világklasszis s*ggfejnek, kib*szott szörnyű emberi lénynek nevezte benne az apját.

Brad Pitt és Pax 2014-ben Forrás: AFP/Robyn Beck

Pitt egyelőre nem reagált, helyette egy közeli barátja nyilatkozott az ügyről: "Brad nagyon tiszteli az összes gyerekét, és lehangoló látni, hogy ez most előkerült. Elkeserítő látni, hogy Bradet valamiféle rossz embernek állítják be, pedig ez távol áll az igazságtól. Úgy döntött, hogy inkább méltóságteljesen hallgat, és ez sokat elmond" – magyarázta az informátor a The Sun magazinnak.

A lap ugyanakkor megemlíti, hogy más források szerint igenis van valóságalapja Pax kirohanásának, Pitt a gyerekei egy részével ugyanis egyáltalán nem tartja a kapcsolatot.