Hatalmas változás jön a McDonald's éttermeiben

cég, logo, logó, brand, cégek, logok, logók, vállalat, vállalatok
GERMANY-DEC 29:McDonald's logo on December 29, 2016 in ,Germany.
Vágólapra másolva!
Megszűnnek a hosszú sorok a McDonald's éttermeiben, miután egy új applikáción keresztül sorban állás nélkül lehet rendelni és fizetni. Az alkalmazás egyszerűen kezelhető és gyors, hogy minden korosztály kiismerje magát rajta. A bevezetés hetében ezüst ételfedővel viszik az asztalokhoz a rendelést a pincérek egyes McDonald's éttermekben.
Vágólapra másolva!

Már mobiltelefonokon is leadhatók a rendelések a McDonald's éttermekben egy új applikáción keresztül.

Az alkalmazáson keresztül a vendégek a gyorsétterem teljes kínálatából válogathatnak, fizethetnek, illetve a rendelésüket az asztalukhoz is kérhetik.

Az app használatához természetesen regisztrációra van szükség.

Ezt követően a rendelés fülre nyomva kereshetjük ki, hogy milyen ételt, italt, vagy menüt szeretnénk. Megadhatjuk, hogy a pultnál vennénk át az ételt, vagy az asztalhoz kérjük, de akár a McDrive-ba is lehet kérni - írja a Világgazdaság.

Egy új applikáció segítségével megszűnik a sorban állás a McDonald's éttermeiben Forrás: shutterstock.com

Az alkalmazás bevezetését a McDonald's azzal teszi még emlékezetesebbé, hogy egyes éttermeiben az asztalhoz kért rendelést pincérek viszik ki a vendégeknek, ezüst ételfedővel.

Az eddigi tapasztalatok szerint az applikáció rendben működik. A kezelése egyszerű és átlátható, a rendeléseket pedig gyorsan le lehet adni. Ezzel véget ér a sorban állás kora a McDonald's éttermekben.

További részleteket ide kattintva olvashat a témában.