PC-s játékok ezrei kaphatóak nagy leárazásokkal

destiny 2 shadowkeep videojáték
Destiny 2: Shadowkeep
Vágólapra másolva!
Megkezdődött a karácsonyi őrület a PC-s játékok piacán, a közismert digitális számítógépes játékboltok egymás után indítják a szezonális akcióikat, a nagyok közül elsőként az Epic Games Store és a GOG csaptak a lovak közé.
Vágólapra másolva!

Az Epic Games Store január elejéig összesen 17 ingyenjátékot tervez odaadni az érdeklődőknek, jelen pillanatban az alapvetően free-to-play Destiny 2 alapjátékhoz készült The Witch Queen, Beyond Light, továbbá Shadowkeep fizetős kiegészítők kérhetőek térítésmentesen. Ezek igénylését követően automatikusan bepottyan egy 33%-os extra leárazásra jogosító kupon, amelyet a 4390 forintot elérő vásárlások esetén tudnak felhasználni a játékosok. Minden egyes vásárlás után újabb kupon jár.

Destiny 2: Shadowkeep Forrás: Bungie

Ezzel párhuzamosan a CD Projekt birtokában lévő GOG is elindította a téli leárazását, klasszikus és új játékok ezrei kaphatóak különösen jó áron a téli vásárának keretében. A konkurenciához hasonlóan a Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager képében közönségcsalogató ingyenjátékkal is készült az áruház.

További információként a piacvezető Steamen csak egy hét múlva kezdődik meg a téli vásár, magyar idő szerint 2023. december 21. este 7 órakor lehet számítani az elrajtolására.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!