Legrövidebb szoknyájában mutogatja formás fenekét Stana Alexandra - kép

Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, két év után véget ért Meggyes Dávid és Stana Alexandra kapcsolata, mely kísértetiesen hasonlít ahhoz, ahogy a férfi a házasságának vetett véget Horváth Grétával. Eddig sokan találgatták, hogy a táncosnő került közelebb Marics Petihez, de közben kiderült, már Meggyes is továbblépett egy ismert sportolónővel.
Vágólapra másolva!

Stana Alexandra és Meggyes Dávid még nem szólaltak meg a szakításról, de egy ideje már külön élnek, a táncosnő visszaköltözött édesanyjához, és eladja a lakását, ahol együtt éltek a férfival. Két évvel ezelőtt ők is úgy szerettek egymásba, hogy mind a ketten házasok voltak, most úgy tűnik, ők is hasonló okokból szakítottak, vagyis mind a ketten találtak maguknak jobb partnert.

Elég sok jel utal arra, hogy Stana és Marics Peti között is több van barátságnál, de az eddigi hírekkel ellentétben Meggyes Dávid sem akarja már visszaszerezni a táncosnőt; ugyanis egy ismert, szőke sportolónővel fotózták le a székesfehérvári karácsonyi vásáron, ahogy félreérthetetlen helyzetben bújnak egymáshoz.

Stana Alexandra a szakítás óta egyre merészebb fotókat mutat magáról a közösségi oldalán, ezzel is megerősítve azt, hogy már egyedülálló és nem tartozik magyarázattal Meggyes Dávidnak. Nemrég egy szál fehérneműben pózolt a kamerának, most pedig extrém rövid ruhában mutogatja hosszú lábait és formás fenekét egy merész fotón.