Vágólapra másolva!
Hónapok óta nem lehet biztosat tudni arról, hol lehet Chris Tanoh, Csoki: a régi telefonszáma nem él, az Instagram-profilját is törölte.
Vágólapra másolva!

A Csokinak becézett Chris Tanoh több mint egy éve szerepelt az akkori barátnőjével, Heddával a Párharcban – sőt másodikok lettek Varga Viktor és Zsembera Liliána mögött –, azóta azonban nem lehetett sokat hallani a valóságshow-szereplőről.

Csoki és Hedda a Párharcban Forrás: TV2

A Ripost szerint

Csokit már el sem lehet érni a régi telefonszámán, miközben az Instagramról is törölte magát – egyszerűen nem tudni, hová tűnt.

A lap idézett pár reddites kommentet is, miszerint a férfi Franciaországban lehet, ahol már korábban is élt.

"Én is pont a napokban gondolkodtam rajta, kerestem, de nem igazán találtam. Hedda a TV2-nél dolgozik, de Csoki eltűnt, mint a kámfor. Gondolkoztam, hogy mi történhetett, mert ő nagyon szeretett a középpontban lenni" – írta valaki, miközben többen is megosztották a saját (ki tudja, honnan szerzett) információjukat.

– írta valaki, amit más is megerősített: "Chiss Tanoh néven van messengere... Nekem május környéken írogatott, hogy menjek ki hozzá Párizsba" – olvasható egy másik kommentben a Redditen.