Dühösen reagált Lissák Laura a róla és G.w.M-ről szóló pletykákra

Farm VIP negyedik évadának sajtónapja, TV2, Gléda Vendéglő Buda, 2023.11.07., Lissák Laura
Lissák Laura
Vágólapra másolva!
Lissák Laura kellemetlen helyzetbe kényszerült, ugyanis a pletykák miatt kénytelen magyarázkodni magáról és Kulcsár Edina férjéről, G.w.M-ről. A fiatal táncosnő boldog párkapcsolatban él, bár ezt sokan azért nem tudják, mert párja civil, és nem igazán beszél a magánéletükről, ezért is érinti rosszul, hogy hírbe hozták a rapperrel.
Vágólapra másolva!

Megelégelte Lissák Laura, hogy sokan találgatnak arról, mi lehetett közte és G.w.M között, vagy esetleg fűzik-e még gyengéd szálak a rapperhez. A Dancing with the Stars táncosa 2020-ban még kevésbé volt ismert, most azonban T. Danny oldalán szárnyalt a táncos show-ban, végül a harmadik helyen végeztek. De szerepelt a Farm VIP legutóbbi évadában, valamint a Spíler TV-n is műsorvezetőként láthatják a tévénézők.

Lissák Laura és T. Danny a Dancing with the Stars legutóbbi évadában Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Karrierje kezdetén történt, hogy váratlan telefonhívást kapott G.w.M-től, aki közös munkára kérte fel, így szerepelt a rapper Mi titkunk című dalának klipjében.

Egynapos forgatás volt, először Budapest környékén, majd Balatonlellén, ahol hajókáztunk is. Előtte beszéltünk telefonon, de én konkrétan a forgatáson láttam őt először, és azóta sem találkoztunk" - magyarázta Lissák Laura, aki nem érti, hogy most miért találgatnak arról, mi lehetett közte és G.w.M között évekkel ezelőtt.

Lissák Laurát bosszantják a róla és G.w.M-ről keringő pletykák, hiszen két éve komoly kapcsolatban él tv2

Mióta részben a nyilvánosság előtt élem az életem, az emberek előszeretettel beszélnek minden apró történésről, és hajlamosak sok mindent félreértelmezni. Talán ezt a legnehezebb megszoknom" - mondta dühösen a táncosnő, aki számára érthetetlen, hogy évekkel később miért kell magyarázkodnia egy munkája miatt, főleg azért, mert két éve él boldog párkapcsolatban, nem szeretné, ha bármi probléma adódna ezek miatt a magánéletében.

Nagyon különleges férfi, örül a sikereimnek, segít mindenben, mert látja, szeretem a munkám, és jól érzem magam a bőrömben. Szerencsésnek érzem magam, amiért egymásra találtunk, és nem bántam meg, hogy eddig nem mutattam meg a nyilvánosságnak" - magyarázta Lissák Laura, aki bár tudja, hogy stabil a kapcsolata, mégis érzékenyen érinti, ha alaptalan pletykákkal szembesül. A G.w.M-mel kapcsolatos találgatások is csak abban erősítették meg, hogy óvni kell a magánéletét és párkapcsolatát.

T. Danny és Lissák Laura egészen a döntőig jutottak a táncos show-ban, végül a harmadik helyezést érték el Fotó: Csudai Sándor - Origo

A kettőnk kapcsolata a bizalomra épül, nehéz lenne kikezdeni, és nem fog meginogni sem pletykáktól, sem attól, ha például a műsor kedvéért négy hónapon át reggeltől estig egy idegen férfivel töltöm a napjaimat egy táncstúdióban. Ez csak munka, ezt mindketten tudjuk" - idézi a Blikk Lissák Laurát.