Závodszky Noémi titokban elvált, egyedül maradt a kislányával

Závodszky Noémi
Vágólapra másolva!
Závodszky Noémi 51 évesen lett anya, amikor a férjével egy kislányt fogadtak örökbe. A színésznő most elárulta, azóta a férjével elváltak, így egyedülálló anyaként kell helytállnia.
Vágólapra másolva!

A színésznő néhány évvel ezelőtt elárulta, a férjének köszönheti, hogy anya lett, ugyanis ő a kora miatt nem fogadhatott volna örökbe, de az egykori párja 8 évvel fiatalabb nála, így sikerrel jártak. "Tulajdonképpen neki köszönhetem, hogy anya lettem. Nem volt könnyű, sőt, olykor igen nehéz, de hiszek abban, hogy ez a kis lélek minket választott a szüleinek, és ezt az utat találta meg, hogy hozzánk eljusson" – mesélte Závodszky Noémi még 2020-ban.

Závodszky Noémi ritkán beszél a magánéletéről Forrás: Závodszky Noémi/Facebook

A színésznő most is úgy nyilatkozott, hálás a volt férjének az elmúlt évekért, a kislányukért, valamint a nőért, akivé vált. Hozzátette: a válás miatt sem hibáztatja a volt férjét. 2022 nyarán, a lányuk második születésnapján tudatosult benne, hogy a férjével nagyon félrement a házasságuk, és tudta, hogy ez visszafordíthatatlan.

– mesélte.

A színésznő elmondta, hogy a szülői felügyelet az övé lett, de Blankával kéthetente találkozhat az apja, amely időintervallum természetesen nincs kőbe vésve. Závodszky Noémi elmondta a Bestnek, hogy sok mélypontja volt, nem volt benne biztos, hogy jó döntést hozott-e a válással.