Titokban nálunk tesztelt a KTM

Vágólapra másolva!
Az Euro-Ring nyílt motoros napján volt szerencsénk véletlenül beleszaladni a KTM egy kis csapatába, amely bőszen és nagy titokban tesztelt néhány supermoto-prototípust.
Vágólapra másolva!

Az osztrák motorgyár nagyon taktikus módon az Örkény melletti Euro-Ringet szemelte ki, hogy alapos nyúzópróbának tegye ki néhány készülő modelljét. A csendes magányban cirkáló tesztpilóták látszólag már csak az utolsó simításokat végezték és a különböző típusú felniket, illetve utcai gumikat próbálgatták.

A szerelők és a tesztpilóták kissé morcosak lettek a fényképezőgép láttán, ezért a képek titokban készültek a fekete, jelzés nélküli paripákról. Az egyhengeres kis masináknak amúgy igen jó hangjuk volt a KTM eddig nem látott kipufogóitól, amelyekből rögtön kettő is jutott minden motorra.

A motorokon még látszott, hogy csak prototípusok, ám ettől függetlenül nagyon ígéretes alkatrészek voltak rajtuk, elöl White Power fordított villa, cakkos féktárcsák, ledes hátsólámpa, már alig várjuk a hivatalos bemutatót. Akinek esetleg van tippje, hogy melyik modell utódját faragták az Euro-Ringen, az ötleteket ide várjuk.