Suzuki, szombat

Dr. Grigalek Gábor: "Nehéz volt taktikázni ebben a félig csöpögő, félig száradó időben. Végül arra szavaztunk, hogy megpróbáljuk a picit vágott slick gumikkal. A hegy teljesen új dolog nekem ezzel az autóval, amelynek ugyan kicsi a teljesítménye, de nagyon jól fordul, nem olyan, mint az Astra, és nem is olyan, mint a V6-os. A második körben nem akartam elveszteni túlzott akarással az elsőben megszerzett előnyömet."

Szelényi Alfréd: "Jó érzés, hogy ilyen szoros küzdelemben felülkerekedtem. Többször palánkot fogtam, de szerencsére nem szakadt ki a gumi, és beértem a célba. Két éve már jártam ezen a pályán, nem volt annyira ismeretlen."

Pantl Péter: "Tavaly ugyanígy harmadik lettem, most elóvatoskodtam kicsit. Orfűn nagyot hibáztam, most nem akartam megismételni. Pár századon múlt a második hely, de Alfrédot ne tudtam megfogni, gratulálok neki. Holnap szeretnék még javítani egy-másfél másodpercet."

Lamara Roland: "A második felfutáson muszáj volt valamit mutatnom, az eső sem esett, nem is gumiztuk el magunkat. Az első felfutásban egyértelműen azok jártak jól, akik száraz gumit választottak."

Vida János: "Nagyon slicckel szerettem volna menni, de végül közösen a nedves gumi mellett döntöttünk. Az én esőgumin szőrös is, így még korcsolyáztam is az első körben."

Pápai László: "Életemben nem voltam még itt versenyautóval, örülök a jó eredménynek. Bár ha nem esett volna az eső, nem itt végeztem volna, de szerencse is kell néha."

Liscsinszky Olga: "Nagyon izgultam, de reggel óta nagyon sokat fejlődtem. Leginkább a korlátoktól tartottam, az lebegett a szemem előtt, hogy összetöröm magam. Az orfűi pályához képest nagyon veszélyesnek tűnt nekem ez a szakasz. Nem számítottam rá, hogy ilyen jól sikerül. Holnap jó lenne még 3-4 másodpercet gyorsulni."

Suzuki, vasárnap

Szelényi Alfréd: "Mindkét felfutásom tökéletesre sikeredett, és mindkétszer a pálya is száraz volt. A négy tized csak egy szempillantásnyi különbség, lehet, hogy Norbi valahol félreváltott. A második felfutás alatt a csapat nyugtatgatott, hogy meglesz az első hely, bíztam bennük, és magamban is. Nagyon köszönöm nekik a sok munkát. Nagyon boldog vagyok, életemben először nyertem versenyt."

Michelisz Norbert: "Reménykedtem, hátha nyerni tudok, de kisebb hibák miatt sajnos nem sikerült. Ennek ellenére elégedett vagyok."

Vida János: "Nem esett olyan jól, mint tegnap, a váltóm nem működik tökéletesen, emiatt én is bizonytalan vagyok. Egy kézzel a váltót fogtam, pedig én két kézzel szeretek kormányozni."

Farkas László: "Az autóval még nem tudok úgy menni, ahogy szeretnék. Nem ismerem még a határait, és a slick gumi is szokatlan. A bajnokságba már nem tudok beleszólni, gyakorolok. Most ez van."

Hatvani Bálint: "Nagyon nem érzem azt, hogyan kéne menni, és lassú vagyok. Menet közben úgy érzem, gyors vagyok, amikor meglátom az időt, mindig meghökkenek."

Liscsinszky Olga: "Sajnálom, hogy vége van a hétvégének, kezdtem belejönni. Az utolsóban az első kanyar után nem sikerült harmadikba kapcsolnom, és két másodpercet vesztettem. Nagyon köszönöm a szerelőknek, hogy az időmérőn összetört autómat rendbe hozták a futamra."

Lamara Roland: "Sajnos ma háromszor is hibáztam, az első körben kétszer, a másodikban pedig egyszer. A hegyen minden felfutás más, teljesen nem lehet a pályát megtanulni."

Renault, szombat

Wéber Gábor: "Futamról futamra sikerült közelebb jönnöm. Talán most egy picit az esélytelenek nyugalma fogott el, és nagyon jól ment végig, alig hibáztam. Az első felfutás után már elég nagy előnyöm volt. A második körben inkább 99 százalékon autóztam, nehogy összetörjem magam. Örülnék, ha így folytatódna az idény."

Kiss Norbert: "Kicsit féltem a nedves pályától, óvatos voltam elsőre. A második körben nagyot hibáztam, a szalagkorlátot is levittem, mégis én lettem a legjobb. Nem is értem. Csalódott vagyok."

Gál Szabolcs: "Az első felfutáson a fontos részeken aprókat hibáztam, a többi jól kijött. Ettől függetlenül jól alakult a mai nap. Az új gumival nagyon élvezetes a pálya."

Bárkovics Zoltán: "Jó a hatodik hely, de az első felfutás miatt szomorú vagyok. Az időmérőn megforogtam, és ezt nem akartam megismételni, óvatos voltam. A többiek hamarabb észrevették, hogy a pálya annyira nem vizes."

Solti Attila: "Gyorsabb voltam, mint tavaly. Jót tett, hogy kihagytam néhány versenyt."

Bertalan Miklós: "Reméltem, hogy olyan jó leszek, mint az edzésen, bejött.

Renault, vasárnap

Kiss Norbert: "Ez volt az első tiszta felfutásom, ennek ellenére apróbbakat itt is hibáztam. Éjjel Egerben az autó egész alját kicseréltük, a lengőkart is, jól sikerült. A felfutás előtt egy perccel állt össze tökéletesre a kocsi. Jó lett volna még egyet menni, még volt bennem."

Wéber Gábor: "No comment. Orfűn gyávának neveztek minket a korlát miatt, most meg nem engednek menni."

Gál Szabolcs: "A hiba az első felfutásban duplán bosszant, mivel nincs lehetőségem kijavítani.  Már kidühöngtük magunkat, a legjobban az fáj, hogy másfél órát várakoztunk a rajtban."