Felfrissült és immár teljes, minden eddiginél több szolgáltatást nyújt az [origo] újautó-keresője. Vásárlás előtt áll? Esetleg csak nézelődne, böngészne, tájékozódna? A legjobb helyen jár, motorfronton is.

Számos helyen találni a weben olyan keresőt, amely naprakészen igyekszik felölelni a teljes magyar kínálatot, de bátran állíthatjuk, hogy az [origo] autós rovatában kapja a legtöbbet és a legpontosabban. Munkatársaink folyamatosan frissítik az adatbázist - az újautó-kereső e cikk írásakor 3757 modell alapadatait tartalmazza.

Tudja, hogy melyik a legolcsóbb dízelautó?

Kereshet márka és típus, ár, üzemanyag, illetve építésmód szerint, kedvére szűkítheti a feltételeket. Árilag akciós listán is megmutatjuk, éppen mit érdemes venni. Hab a tortán: több modellt is összehasonlíthat.

Több mint 100 autó kapható legkevesebb 20 millió forintért!

És itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy felhívjuk kedves olvasóink figyelmét arra a szintén nem elhanyagolható tényre, hogy motoros keresővel is szolgálhatunk - a kétkerekűek szerelmesei is több mint 700 bringa közt kutakodhatnak.

Természetesen használt autók és/vagy motorok is szép számmal várják leendő gazdáikat - őket a jármű apró rovatban találja. Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon ide!