Márkakupás gokartbuli lesz az Arénában

Vágólapra másolva!
Szeretne még az év vége előtt egy hangulatos, látványos, kötetlen autósport-bulin szórakozni? Akkor látogasson el a márkakupások idényvégi gokart-bulijára, ahol a suzukisok, a cliósok és a seatosok mérik össze tudásukat. December 21-én újra nagyszerű alkalom lesz a bizonyításra.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Általában ennyire együtt van a Suzuki Kupában az élmezőny


A márkakupás versenyzés hazánk egyik leglátványosabb autósportja, hiszen ezekben a bajnokságokban a versenyzők azonos tudású autókkal versenyeznek egymás ellen. Nem ritka a test-test elleni küzdelem, a koccanás, vagy éppen egy megforgás, kipördülés, kiforgatás. Ezek a fiúk nem kímélik egymást, mégis egy erős közösséget alkotnak.

A versenyszezonnak vége, kiosztották a kupákat, a bajnokok örülhetnek, de itt az alkalom a revánsra. A sorozatok rendezője, a Zengő Motorsport ugyanis meghirdeti a Márkakupás Gokart Bajnokságot, ahol a Suzuki Swift Kupa, a Renault Clio Kupa és a Seat Leon Szuperkupa versenyzői most összemérhetik tudásukat. Igazán látványos versenyek várhatók, hiszen a fiúk már nagyban bizonyítottak, valószínűleg itt sem kímélik egymást.

Forrás: [origo]

Az idén debütáló Seat Leon Szuperkupa versenyzői:
Ülő sor, balról: Balásdi-Szabó István, Wéber Gábor, Rácz István, Nagy Brigitta, Hatvani Bálint, Kiss Norbert (a bajnok), Brachna Dávid, Lukács Ernő
Álló sor, balról: Michelisz Norbert (a Clio Kupa bajnoka), Nagy Tibor, Csuti László, Herter Gusztáv, Paulus Zoltán, Zsille Péter, Zengő Zoltán, Magyar Miklós


A versenyre szeretettel várnak minden versenyzőt, csapatjaikat és természetesen a szurkolókat is, hisz nélkülük nem verseny a verseny. Az egész estés kötetlen program során lesz alkalom a kedvencekkel beszélgetni, autogramot kérni, enni, inni és a nagyot gokartozni is. Hiszen a lényeg ezúttal is a versenyzés.

Lássuk, ki a márkakupák legjobb gokartosa!

Forrás: [origo]

A verseny helyszíne: K4 Stadion (a Sportaréna aljában van)

A időpont: december 21., péntek 18-tól 23 óráig

Az időterv:
18:00 - 19:30 6 perces szabadedzések, Wéber Gabi és Rácz Pisti felsúlyozása
19:30 - 20:30 Időmérő edzések
20:30-tól egyeneses kieséses rendszer, az első kettő vagy három jut tovább, amíg létre nem jön a nagy döntő

Természetesen a győztesek díjazásban részesülnek.

A versenyzők saját overallban versenyeznek.