Bemutatkozik a legbrutálisabb Aston

Vágólapra másolva!
Az Aston Martin Párizsban bemutatja eddigi legerősebb szupersportkocsiját. A One 77 névre keresztelt kupé a hetesek körül forog, hiszen összesen 77 darab ilyen hétliteres, várhatóan 700 lóerős autó készül.
Vágólapra másolva!

Úgy néz ki, hogy az Aston egyre komolyabb modellekkel akarja helyreállítani gazdasági egyensúlyát. Az angol luxusgyártó ugyanis idén Párizsban bemutatja az eddigi legnagyobb durranását, a One 77-et. Eddig is készültek már nagyon sportos luxuskupék az Aston Martinnál, de állítólag ez mindenen túlmutat. A márka versenysportos tapasztaltát használják fel, és pró

bálnak az eddigieknél vadabb autót alkotni.

Az egyedi szupersportkocsiból összesen 77 darab készül majd, azért ez a fantázianeve, de lehet, hogy a gyártásban már nem ilyen elnevezéssel kerül. Az autó karosszériája szénszál és alumínium felhasználásával készül, állítólag minden vevő maga döntheti el, hogy a belsejében mit szeretne.

Paramétereiben uralkodnak a hetesek, hiszen hétliteres, V12-es motorja várhatóan 700 lóerős lesz. Ezzel már versenyautós menettulajdonságokra képes, hiszen körülbelül 3,5 másodperc alatt gyorsul nulláról százra, a végsebessége pedig 320 km/óra.