Terepcsomagot is kapott a frissített Skoda Fabia

Vágólapra másolva!
Nemcsak a Fabia sorozat frissített modelljei és az új sportváltozat mutatkozott be Genfben, megújultak a terepes Scout kivitelek is.
Vágólapra másolva!

Már korábban hírt adtunk a Fabia és Roomster sorozat frissítéséről, valamint bemutattuk az új Fabia RS-t is, de így is maradt még újdonsága a cseh gyárnak: a Fabia és Roomster új Scout kivitelei is debütáltak a Genfi Autószalonon, a terepcsomaggal kapcsolatban újdonság, hogy immár nemcsak a Fabia kombihoz, hanem az ötajtóshoz is rendelhető.

A fészliftes modellekre csavarozott kiegészítők ugyanannyit tudnak, mint eddig, a múanyagbetétek és a lökhárítók védőlemezei csupán optikai kellékek, nem lesz tőlük terepjáró se a Fabia, se a Roomster. 16 colos alufelniket kaptak a Scoutok, felárért 17-esek is rendelhetőek.

Strapabíró kárpitokat húztak az ülésekre, a pedálok rozsdamentes acélból készültek. Négy benzines és három dízelmotor található a kínálatban, 86-tól 105 lóerőig. Az 1,2-es turbós kétféle teljesítménnyel lesz elérhető, a kínálat egyébként a Fabia sorozatra épül.