Bogár-rongálókat keres a rendőrség

Vágólapra másolva!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik többek között egy Volkswagen Bogár tetején ugráltak.
Vágólapra másolva!

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2010. december 5-én a Budapest VI., Révay utcában parkoló személygépkocsi tetején végigszaladtak, aminek során több helyen megrongálódott az autó. Majd a Budapest VI., Révay közben is egy szintén parkoló személygépkocsi tetején gyalogoltak végig, aminél a csomagtér és a fülke teteje több helyen behorpadt, az ajtók pedig megszorultak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható három férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 461-8141/ 46-124 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.