Autók és lányok hétvégéje - Carstyling.hu Tuning Show 2011

Kelet-Közép-Európa legnagyobb, tuning autókat felvonultató kiállítása hatodszor várja az egyedi ízlés szerint átépített autók és a mellettük pózoló csinos lányok kedvelőit Gymkhana-bemutatóval és helyszíni autóépítéssel március 25-étől 27-éig a Hungexpo területén. Nyereményjátékunkban belépőket sorsolunk ki a rendezvényre.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Lányok, autók - az idei show alapkoncepciója sem változik
Nézze meg a tavalyi kiállításon készült fotóinkat! Kattintson a képre!)

Ötvenezer négyzetmétert kitöltő, egyedi átépítésű kocsik várják az érdeklődőket a Hungexpón. Népautóktól a versenyautókig több száz hazai és külföldi különlegesség mutatkozik be, és látványos, új programok szórakoztatják az érdeklődőket.

 

Gymkhana - először mutatkozik be Magyarországon a sportág

Folytatódik a tavaly először megszervezett élő autóépítés. Idén a hatéves Tuning Show tiszteletére egy vadonatúj hatos Golfot alakítanak át három nap alatt tetőtől talpig.

Nyereményjáték

Az alábbi kérdésre helyes választ beküldő olvasóink közül tízen két-két belépőjegyet nyernek a rendezvényre.

Milyen autót építettek a helyszínen a tavalyi show-n?

a) Suzuki Swiftet
b) Volkswagen Golfot
c) Opel Astrát

A megfejtéseket a nyeremenyorigo@freemail.hu címre várjuk 2010. március 21-e délig. A szerencsés megfejtőket e-mailben értesítjük.


Először lesz látható Magyarországon Gymkhana-bemutató, de a csinos lányok is nagy szerepet kapnak: először lép a közönség elé a Carstyling Dolls, és az is kiderül, ki nyeri a Miss Carstyling 2011 választást. A műfajhoz kapcsolódó háttéripart az autóalkatrészeket és multimédiás eszközöket forgalmazó cégek képviselik, többségük újdonságokkal és akciókkal készül a rendezvényre.

Carstyling.hu Tuning Show 2011

Helyszín: Hungexpo, Budapest Vásárközpont - Budapest X. ker., Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

Nyitva tartás: március 25-26. 09:00-19:00, március 27. 09:00-18:00

Jegyárak: 2500 Ft, 12 éven aluliaknak 1500 forint, családi belépőjegy (két felnőtt és két gyerek belépésére jogosít) 6000 Ft, kedvezményes belépőjegy (Carstyling.hu klubkártyával) 2000 Ft