Jön a hideg, ingyen ellenőrzik az akkumulátorokat

akkuvizsgálat
Vágólapra másolva!
Az egyik gépjárműalkatrész-kereskedő vállalat az ország kilenc pontján díjmentesen végez akkumulátor-ellenőrzést. A pár perces vizsgálatról jegyzőkönyvet is kapnak az autótulajdonosok.
Vágólapra másolva!

Az alacsony hőmérséklet miatt az autótulajdonosok gyakran szembesülnek a nem megfelelően karbantartott vagy kiöregedett akkumulátorok által okozott kellemetlenségekkel. A Bárdi Autó Zrt. a hamarosan hidegre forduló időjárásra tekintettel az országban kilenc helyen várja az autósokat ingyenes akkumulátorvizsgáló állomásain. A korszerű, Bosch BAT 131 elnevezésű rendszerrel üzemelő központok Budapesten két helyen (VIII. kerületi központ, IV. kerület), továbbá Miskolcon, Győrben, Budaörsön, Debrecenben, Pécsett, Békéscsabán és Szegeden, a Bárdi Autó kirendeltségek területén várják a vásárlókat.

"Télen megháromszorozódik az akkumulátorhibák száma, aminek oka a hideg mellett a megfelelő karbantartás és ellenőrzés hiánya" - mondta Bárdi Viktor, a vállalat kereskedelmi igazgatója. Az átvizsgálás kiszerelés nélkül történik, az eredményekről jegyzőkönyvet és karbantartási tanácsokat is kapnak a tulajdonosok.