Elképesztő autós üldözés volt Budakalász és Dunakeszi között, mindent bevetett a 24 éves nő - videó

üldöz
Vágólapra másolva!
Jogosítvány nélkül, vezetéstől eltiltás hatálya alatt akart meglépni a rendőrök elől egy 24 éves nő.
Vágólapra másolva!

Autós üldözés vette kezdetét február 5-én reggel Budakalászon. Egy, a 11-es út felé közlekedő autó sofőrjére figyeltek fel a rendőrök, mert rémlett nekik, hogy korábban már intézkedtek vele szemben: akkor jogosítvány nélkül, vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé.

A rendőrök hang- és fényjelzéssel megállásra szólították fel a nőt, ő azonban erre fittyet hányva megpróbált menekülni. Több kapitányság több egysége egészen Dunakesziig autózott utána, időközben a sofőr érintőlegesen egy szolgálati autónak is nekiütközött, és defektet kapott.

Kilométereken keresztül nyomta tovább a gázt, az ámokfutás akkor ért véget, amikor lesodródott az útról, és egy árokban állt meg. A nő és utasa kipattantak az autóból, futva menekültek tovább a rendőrök elől. A nőt egy lakóparkban érték utol és elfogták, az autó utasát még keresik.

A 24 éves nő kihallgatásán beismerő vallomást tett, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. Felelősségét nem vitatta, elismerte a baleset okozását, és azt is, hogy nincs jogosítványa, a vezetéstől pedig korábban eltiltották.