Ingatlanbazár logó
Ennek a cikknek a megjelenését az Ingatlanbazár támogatása is segítette.

Bradley Cooper modern parasztházat vett a barátnője közelében

Vágólapra másolva!
Cooper birtokán egy kajakozásra is alkalmas privát tó is van.
Vágólapra másolva!

A "Maestro" sztárja, Bradley Cooper 6,5 millió dollárt költött egy 33 hektáros pennsylvaniai farmra, amely a The Post értesülései szerint sok városi ember pásztori álmait idézi.

Bradley Cooper legújabb ingatlanvásárlásáról először a Page Six számolt be, ahol megírták, hogy a színész beköltözött a luxuskörnyéknek számító New Hope kerületbe, ami közel van barátnője, Gigi Hadid édesanyjának, Yolandának a rezidenciájához. Cooper új háza mindössze nyolc perc autóútra van Yolanda saját, 4 millió dolláros birtokától.

Bradley Cooper
Bradley Cooper a Másnaposok premierjén
Fotó:  Wikipedia 

Az 585 négyzetméter alapterületű parasztházban hét hálószoba és hat fürdőszoba is van, és az évek során több felújítást és átalakítást is végeztek rajta, hogy palotaszerűvé alakulhasson.

image

A birtokon a fő rezidencia mellett van még egy felújított vendégház, egy kőpajta, egy mesterséges tó, egy kajakozáshoz és kenuzáshoz is ideális privát tó és egy medence is. 

image

Benn a főépület történelmiségét a kandallók, a kőmosdók, és a gerendás mennyezetek hangsúlyozzák. Az ingatlan első emeletéről egy galéria jellegű csarnok nyílik, amely a teraszra és a gondosan parkosított kertre néz. Ezen a szinten egy fitneszterem és egy tágas családi szoba, valamint egy veranda is található, a felső szinten pedig két vendégszoba és egy teljes fürdő áll a lakók rendelkezésére. 

image