Igazi moziélményt ígér az új Xiaomi-modell

Vágólapra másolva!
Számos felhasználóbarát lehetőség és innováció jellemzi az elsősorban filmrajongóknak szánt mobiltelefont. A Xiaomi Mi 11 kifejezetten a filmezés és a filmkészítés rajongóinak készült. A gyártó kivételes hardverét a legmodernebb mozgóképes szoftverekkel ötvözte, hogy kreatív, ugyanakkor könnyen kezelhető videós funkciókat kínáljon felhasználóinak.
Vágólapra másolva!

Forrás: Xiaomi

„Forgass, akár egy filmrendező” – szól jelen és jövendőbeli felhasználóihoz a Xiaomi, és valóban: a változatos filmeffektusoknak hála a telefon segítségével egyszerűen, mégis magas színvonalon készíthetők kreatív mozgóképek, ráadásul az egykattintásos MI Cinema funkcióval a képanyagot könnyedén lehet vágni, montírozni. Az Időfagyasztás, a Magic Zoom, a Hosszú záridő, az Éjszakai Time-lapse, a Megállított képkocka, vagy a Párhuzamos világ csak egy-egy kiemelt izgalmas funkció a számos felhasználóbarát lehetőség közül.
Az akár 120Hz-es frissítési frekvencia lehetővé teszi továbbá az akadásmentes és egyenletes kijelzőélményt, mely különösen a játékokat kedvelő felhasználók számára jó hír, hiszen a kijelző automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb frissítési frekvenciát, miközben optimalizálja az energiafogyasztást is, bár a nagy teljesítményű akkumulátornak hála a készülék gyakorlatilag állandó üzemkészenlétet biztosít.

A felhasználóélmény legmeghatározóbb elemei a 480Hz-es érintésérzékenység, a gyártó eddigi leggyorsabb kijelző-válaszsebessége és a Harman Kardon hangszórók, melyeken – a gyártók szakértőkkel való együttműködésének hála – tökéletesítették a sztereó hangszórók akusztikáját. A készülék minden oldalon lekerekített kijelzője tartósabb és robusztusabb, mint a korábbi modellek: mintegy 150% -kal nőtt a leesési teljesítményük és 200% -kal a karcállóságok, de ma már hardveres érintésérzékelő felel a véletlen érintések kiszűréséhez is. A készülék Qualcomm® Snapdragon ™ 888 processzora 5 nm-es technológiával készült, és továbbfejlesztett CPU, GPU és MI teljesítménnyel rendelkezik, mely tulajdonképpen az 5G korszak egyik legerősebbjét jelenti.

Forrás: Xiaomi

Miközben az új Xiaomi-modell 108MP-es kamerája és egyedi funkciói – éjszakai mód, dual video, freeze frame – mellett az Ultra Éjszakai Videó funkciója RAW szintű valós idejű MI zajcsökkentést és fényerőnövelést ígér felhasználóinak, addig fényjavító algoritmusaival képei automatikusan világosabbak és részletgazdagabbak lesznek, ily módon gyenge fényben is lehetővé téve a forgatást. Az úttörő készülék növeli továbbá a fényt és csökkenti a túlexponáltságot, az éjszakai fotózást három kamerára bővíti, így az sötétben fotózás talán minden igényét kielégíti, továbbá a Super Resolution technológiával megduplázhatók videóink minősége, 480p-ről 960p-re és 720p-ről 1440p-re, természetesen támogatva az összes népszerű videós platformot. A készülék három kamerája, a nagylátószögű-, az ultranagylátószögű-, és a telemakró kamera gyakorlatilag lefedik a képanyagkészítést célzók igényeit.
Készítésük mellett természetesen a filmnézéskor is magasra tette helyezte a mércét a Xiaomi, hiszen hangszóróival, a pontosabb színekkel, szélesebb tartománnyal és simább átmenetekkel a készülék kijelzője a valósághoz a lehető legközelebb álló árnyalatokat jeleníti meg, lenyűgöző moziélményt ígérve felhasználóinak.

Az önmagukért beszélő technikai adatok mellett a készülékek hazai forgalmazásában is kedvező feltételekre számíthatnak a vásárlók, hiszen aki Xiaomi Mi 11 készüléket vásárol Magyarországon a nevezett feltételek szerint, egyszeri ingyenes szervizre jogosult a gyártó helyi szervizpontjainál az első tizenkét hónapban, amely szükség esetén tartalmazza a kijelző cseréjének költségeit is. Ráadásul, ha új készülékét a Telekomnál veszi meg, az új készülékhez most ajándék Mi Watch okosóra is jár, amelyet a mobiltelefon kézhezvételét követően, egy gyors regisztrációval lehet igényelni.

A Xiaomi Mi 11 széleskörű elterjedésre számíthat, hiszen művészek, műkedvelők, játékosok és a magas színvonalú felhasználói élményt keresők számára is jó választás, ráadásul az utóbb vázolt feltételek mellett biztonságban tudhatjuk készülékünket is.