Nick Noltet letartóztatták

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az atlanti part járőrei tegnap arra lettek figyelmesek, hogy egy autó feltűnően szabálytalanul közlekedik az úton. A kerekei csikorogtak, össze-vissza cikázott a sávok között, és még a szembejövő forgalomba is átkormányozta magát. Mikor közelebb ért, kiderült, hogy a 61 éves hollywoodi rosszfiú, Nick Nolte vezeti.

Szerintetek legalizálják vagy ne a lágy drogokat?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=43409

A sztár arcán rögtön felfedezhető volt az alkohol, esetleg a drog hatása. "Nyáladzott, a szemei pedig teljesen homályosak voltak, és a semmibe révedtek. Egyértelmű volt, hogy valamilyen szer hatása alatt áll" - nyilatkozta Leland Tang, a kaliforniai rendőrség szóvivője.

Nolte még arra is képtelen volt, hogy eleget tegyen a szondáztatásnak, ezért végül be kellett vinni a rendőrörsre. Ott került sor a letartóztatásra. "Teljes mértékben együttműködött velünk. Még arra is hajlandó volt, hogy az arra közlekedők kíváncsiságának eleget tegyen. Egy járókelő még fényképet is készített róla" - mesélte Tang.

Nick Nolte életében ez nem példa nélkül való: keményen ivott évekig, és tulajdonképpen soha nem tudta abbahagyni. Ennek ellenére a filmes szakma mindig alkalmazta, és a forgatásokon nem volt komolyabb probléma vele. Legutóbbi filmjét, a The Good Thief-et nemrég mutatták be a torontói filmfesztiválon, és már javában folynak az új film, az Ang Lee által rendezett The Hulk felvételei.

Korábban:
Nolte nem szereti a sztárokat
Megkezdődött a torontói filmfesztivál