Jacko az éneklést filmes karrierre cserélné

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: Ananova
Invincible

Nemrég láthattuk is egy cameo-szerepben a Man in Black - Sötét zsaruk 2-ben, de ennél ő többre vágyik. "Mindig is filmezni szerettem volna, de az örökös turnézás megakadályozott benne. Ezért most elhatároztam, hogy egy időre felhagyok a zenéléssel" - nyilatkozta.

Michael Jacksonhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=33561

Jacko azt tervezi, hogy hallgatása addig tart majd, míg hat új filmet le nem forgat. Akkor esetleg visszatér a popszcénára, de csak rövid időre, mert a filmezést később is folytatni szeretné. Még azokat a híreszteléseket is megerősítette, melyek szerint tervbe vette a Moonwalker című filmje újraforgatását.

A sztár új álmai megvalósításakor gyakran hivatkozik elveszett gyerekkorára. "Hétévesen már nightclubokba jártam szórakozni, és láttam, ahogy a striptease-táncosnők lassanként megválnak minden ruhadarabjuktól. Arra is emlékszem, hogy többször voltam szemtanúja éjszakai verekedéseknek, és annak, hogy emberek pillanatok alatt vadállatokká válnak. A felnőttek a szememben olyan voltak, mint a disznók. Ezeket az élményeimet később megpróbáltam kompenzálni valamiképpen. Ezért ha ma valaki meglátogat az otthonomban, egy gyerek birodalmát találja nálam: van saját mozim és saját állatkertem."

Hogy saját filmje mikor lesz Jackónak, még nem tudni, mindenesetre a filmszínészi karrierjében vélhetően sok gondot okoz majd az a sok plasztikai műtét, melynek káros hatása már évek óta mutatkozik az arcán. A legutóbbi videoklipjében már nem is szerepelt, az azt megelőzőben pedig az arcát egy kalap mögé rejtette.

Korábban:
Michael Jackson alakítja Edgar Allan Poe-t
Michael Jackson harmadszorra is apa lett
Jackson sírt a Men in Black végén