Julia Roberts nem szülhet gyereket

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumJulia Roberts (34) nem sokkal esküvője után vette észre magán, hogy rendkívül fáradékony, és könnyen megsérül. Ilyenkor testét sötét véraláfutások csúfítják el. Természetesen orvoshoz fordult, aki az előzetes kivizsgálás után közölte vele, ritka vérbetegségben szenved, ami megakadályozhatja, hogy anya legyen. A latinul immune trombocytopenic purpura nevű betegség elpusztítja a vérlemezkéket, ami vérzékenységet okoz: ez az állapot pedig a terhességet gyakorlatilag életveszélyessé teszi.

"Julia jobban vágyik az anyaságra, mint bármire a világon. Hosszú idő óta most először érezte boldognak magát, megtalálta élete nagy szerelmét, és ere jön ez a tragédia" - mondta a Star magazinnak a színésznő egyik barátja.

Az orvosok figyelmeztették Juliát, hogy egy egyszerű megfázás vagy stressz is súlyosbíthatja állapotát. Pedig idegeskedésből jutott neki bőven az utóbbi időben. Először a Benjamin Bratt-tel való szakítás, majd az új szerelem, Daniel Moder megszerzése okozott problémát. A fiatal operatőrt gyakorlatilag lecsapta korábbi felesége, Vera kezéről, amiért sokan elítélték őt. Egy időben már úgy volt, hogy Moder visszamegy Verához, Julia boldogsága szétfoszlani látszott, míg az előző vőlegény, Bratt megnősült, s felesége, Talisa Soto teherbe esett.

"Annak idején Julia kétségbeesetten szeretett volna gyereket szülni Banjaminnak. Ráadásul most Ben apa lesz - egy másik asszony jóvoltából. Julia rettenetesen el van keseredve, hogy Benjamin álma valóra válik, míg az övé talán örökre összetört" - mondta Julia barátja.

Közeli ismerősök szerint Moder őszintén szereti Juliát, és sosem tenne olyat, amivel veszélybe sodorhatja. Ha a további vizsgálatok megerősítik a diagnózist, akkor a házaspár állítólag elgondolkodik az örökbefogadáson.