Eminem összejött filmbéli partnerével

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Eminem 8 mérföld című, életrajzi ihletésű filmje állandó híresztelésekre ad okot. Már a forgatás idején pletykák keringtek a rapsztár és kolléganői viszonyáról, egyértelmű választ azonban senki nem adott. Előbb az édesanyját alakító Kim Basingerrel hozta össze a szóbeszéd, de hamar kiderült, hogy ez csupán találgatás, melynek nincs semmilyen alapja. Kim Basinger csupán baráti érzelmeket táplált Eminem iránt.

Forrás: MTIMajd a barátnőjét játszó Brittany Murphy keltett gyanút kétértelmű válaszaival, melyet az Eminemhez fűződő viszonyát firtató kérdésekre adott. Eminem nem volt hajlandó kommentálni az esetet, így szinte egyértelművé tették, hogy több volt köztük kollegiális viszonynál.

Britanny Murphy azonban nem tudott tovább titkolózni, és egy mondat erejéig sejteni engedte, hogy mi zajlott a háttérben: "Hálás vagyok azért, hogy bármilyen formában is velem lehetett az életemben, de szeretném megőrizni a dolog intim jellegét" - nyilatkozta. Eszerint tehát a románc nem volt felhőtlen, de mély nyomokat hagyott a színésznőben.

A 8 mérföld hivatalos honlapjahttp://www.8-mile.com/

A filmvásznon mindenesetre egy szerelmi viszonyban láthatjuk őket, hiszen január 23-ától a 8 mérföld látható lesz a magyar mozikban.